Velkommen til vitensenteret VilVite – og aktiviteter for barn og voksne! Her kan dere leke, lære og ha det gøy sammen. Utstillingen, full av interaktive installasjoner, inviterer til utforsking av naturvitenskapens spennende verden.

Se hva du kan få roboten Robert til å gjøre, dra på ekspedisjon i den nye “Havbyen” eller lek med vanneksperimenter, for eksempel. I sommer kan du også bli en ekte miljøninja! 

Nyheter

Bli med på Den store restefesten

Lørdag 19. august arrangerer BIR og Bergen kommune stor restefest på Festplassen kl. 12-15. Restemat, redesign, reparatører og mye mer. Og vi stiller med sanseverksted. 

LEGO-festival på VilVite

I oktober blir det ny LEGO®-festival på VilVite. Da får vi inn 1000-vis av LEGO-klosser fra Danmark, og ønsker byggemestre i alle aldre velkommen til å utfolde seg. I høstferien har vi litt ekstra på programmet. 

Skaperhagen – arena for kreativitet og utforsking

Den 4. mai 2017 åpnet vi Skaperhagen – årets store nyhet – hvor utforsking, kreativitet og skaperglede er nøkler til læring og mestring. 

 Arkiv > 

Aktuelt for skole og barnehage

Elevspleis i Skaperhagen

Bli med i Skaperhagen – årets store nyhet – hvor utforsking, kreativitet og skaperglede er nøkler til læring og mestring. 

Bestill høstens læringstilbud

VilVite tilbyr for enhver tid rundt 50 ulike læringstilbud for barnehager, grunnskoler og videregående skoler. Alle læringstilbud er knyttet til læreplanen. Velkommen til realfagsglede og læring!

SFO på VilVite i sommer

SFO kan komme til VilVite i forkant og etterkant av ferien for utforsking og opplevelser i utstillingen. Dette er en populær opplevelse for SFO som vil gjøre noe kjekt!

Arkiv > 

En inspirerende arena

Søker du gode opplevelser for ansatte, kunder eller medlemmer? Eller gode møterom? VilVite har mye å by på

Familiedag for bedrifter og organisasjoner

Teambuilding 

Servering fra Søtt+Salt

Kurs og konferanse

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: