Årskort

Du får mye glede av et årskort på VilVite. Og læring på kjøpet!  I 2020 har vi flere nyheter på programmet. Alle årskort kjøpt før eller under korona-situasjonen får forlenget varighet med 4 måneder. 

Besøk oss så ofte du vil med årskort – alle aktiviteter er inkludert. Se spesielt om Vi2-kortet nedenfor – et fleksibelt kort hvor de voksne kan bytte på hvem som følger barnet. Du kan kjøpe årskort her på siden vår. Skal du gi årskort i gave, er det best å velge gavekort via KJØP-knappen nedenfor. 

KJØP

Forlengelse årskort i 2020
Vi forlenger alle årskort tilsvarende den perioden vi har holdt stengt. Vi holdt stengt i vel 3 måneder, men har valgt å forlenge med 4 måneder. Kortet forlenges automatisk, og du behøver ikke å gjøre noe med kortet. Når du vil komme på besøk, reserverer du plass nederst på Billett-siden.

Årskort er en flott gave!
Årskort på VilVite er en flott gave til både jul og bursdag. Når du skal gi det i gave, er det best å kjøpe gavekort, som mottaker løser inn i årskort når det tas i bruk. Gavekortet er gyldig i et år, og årskortet blir gyldig fra den datoen gavekortet løses ut. Når du har kjøpt gavekort, får du tilgang til en side hvor du kan skrive ut gavekortet. Se eksempel

Vi2-kort for 1 barn og valgfri voksen
Med Vi2-kortet får du et fleksibelt årskort. Kortet gjelder for 1 navngitt barn + 1 voksen. Kortet er personlig for barnet, som kan ta med seg forskjellige voksne etter tur. Super anledning til å ta med tante, morfar eller andre voksne, som kan bytte på hvem som går!

Fordeler med årskort

  • Besøk oss så ofte du vil.

  • Ingen inngangspris.
  • 20 % rabatt på billetter til venner. Inntil 4 per besøk.
  • 10 % rabatt i butikken.
  • Gratis kaffe fra Søtt + Salt i kafé VilSpise. (Vis årskortet.)
  • Invitasjon til aktiviteter på VilVite.


Pris 2020

 Barn  390 kr
 Voksen  565 kr
 Student  390 kr
 Barn + 1 = Vi2  1090 kr

Hvordan virker årskortet?
Med årskort kommer du inn uten å betale for inngang hver gang. Du aktiviserer kortet i resepsjonen ved ankomst – for å bruke det i adgangsporten og på noen av installasjonene. (Snart kan du aktvisere det i porten vår.) Kortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Det er personlig, med bilde, og kan ikke benyttes av andre. (Unntatt for Vi2-kortet.) 

 

Hvor får du årskortet?
Årskort kan du kjøpe her på siden eller i resepsjonen på VilVite. Hvis du er på VilVite og bestemmer deg for å kjøpe årskort etter at du har kjøpt billett, kan billetten inngå i betalingen for årskortet. 

KJØP

Mistet kort?
Du får nytt kort i resepsjonen for kr 50,-.
 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: