Årskort

Du får mye glede av et årskort på VilVite! Besøk oss så ofte du vil - alle aktiviteter er inkludert. Nå får du også Vi2-kortet – et mer fleksibelt kort hvor de voksne kan bytte på hvem som følger barnet. 

Nyhet: Barn + 1 = Vi2
VilVite lanserer nå Vi2 – til glede for alle som ønsker et litt mer fleksibelt årskort! Kortet gjelder for 1 barn + 1 voksen. Kortet er personlig for barnet, som kan ta med seg forskjellige voksne etter tur. Super anledning for å ta med tante, morfar, barnevakten eller andre – og de voksne kan bytte på hvem som går. Kortet varer ett år fra kjøpsdato. 

Fordeler med årskort

  • Besøk oss så ofte du vil.

  • Ingen inngangspris.
  • 20 % rabatt på billetter til venner. Maks 4 per besøk.
  • 10 % rabatt i butikken.
  • Gratis kaffe fra Søtt + Salt i kafé VilSpise. (Vis årskortet.)
  • Invitasjon til aktiviteter på VilVite.
     

Pris

 Barn  350 kr
 Voksen  500 kr
 Student  350 kr
 Barn + 1 = Vi2  NY!  950 kr


Årskort er en flott gave!
Årskort på VilVite er en flott gave både til jul og bursdag. Mange besteforeldre kjøper årskort til seg og barnebarn og tilbringer tid sammen på VilVite. Kjekt for alle!

Hvordan virker årskortet?
Med årskort kommer du inn uten å betale inngangspris. Du må henvende deg i resepsjonen for å aktivisere kortet og slik at vi får registrere besøket. Det er bilde av deg på årskortet, og du bruker det i utstillingen for å aktivere installasjoner og lagre dine resultater. Kortet er gyldig i ett år fra den dagen du kjøper det. Det er personlig og kan ikke benyttes av andre. (Unntatt for Vi2-kortet.)

 

Hvor får du årskortet?
Årskort kjøper du i resepsjonen på VilVite. Om du bestemmer deg for å kjøpe årskort etter at du har kjøpt billett, gi oss en lyd før du går, så bruker vi billetten som del av betalingen for årskortet.

Mistet kort?
Du får nytt kort i resepsjonen mot et gebyr på kr 50,-.
 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: