Årskort

Du får mye glede av et årskort på VilVite! Besøk oss så ofte du vil – alle aktiviteter er inkludert. Legg også merke til Vi2-kortet – et mer fleksibelt kort hvor de voksne kan bytte på hvem som følger barnet. Du kan kjøpe årskort og gavekort her på siden vår. Skal du gi årskort i gave, er det enklest å velge gavekort (via KJØP). 

KJØP

Fordeler med årskort

  • Besøk oss så ofte du vil.

  • Ingen inngangspris.
  • 20 % rabatt på billetter til venner. Inntil 4 per besøk.
  • 10 % rabatt i butikken.
  • Gratis kaffe fra Søtt + Salt i kafé VilSpise. (Vis årskortet.)
  • Invitasjon til aktiviteter på VilVite.


Årskort er en flott gave!
Årskort på VilVite er en flott gave til både jul og bursdag. Mange besteforeldre kjøper årskort til seg og barnebarn og tilbringer tid sammen på VilVite. Kjekt for alle! Du kan også kjøpe gavekort som løses inn i årkort. Årskort gjelder fra første bruksdato.

Vi2-kort for 1 barn og valgfri voksen
Med Vi2-kortet får du et mer fleksibelt årskort. Kortet gjelder for 1 navngitt barn + 1 voksen. Kortet er personlig for barnet, som kan ta med seg forskjellige voksne etter tur. Super anledning til å ta med tante, morfar eller andre voksne, som kan bytte på hvem som går!

Pris 2019 

 Barn  380 kr
 Voksen  550 kr
 Student  380 kr
 Barn + 1 = Vi2  1060 kr

Hvordan virker årskortet?
Med årskort kommer du inn uten å betale for inngang hver gang. Du aktiviserer kortet i resepsjonen ved ankomst – for å bruke det i adgangsporten og på en del av installasjonene. Kortet er gyldig i ett år fra den dagen du får det. Det er personlig, med bilde, og kan ikke benyttes av andre. (Unntatt for Vi2-kortet.) 

 

Hvor får du årskortet?
Årskort kan du kjøpe her på siden eller i resepsjonen på VilVite. Hvis du er på VilVite, og bestemmer deg for å kjøpe årskort etter at du har kjøpt billett, kan billetten inngå i betalingen for årskortet. 

Skal du gi årskort i gave?
Da er et godt alternativ å kjøpe gavekort – det er enda enklere. Både årskort og gavekort kan kjøpes her:

KJØP

Mistet kort?
Du får nytt kort i resepsjonen for kr 50,-.
 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: