Hjemlevering fra VilFinne 

Under koronakrisen tilbyr VilVite at du kan handle hjemmefra i butikken vår og få varene tilkjørt. Butikkens mål er å engasjere til lek og læring og å gi en bedre forståelse av realfag og naturvitenskap, slik som for øvrige aktiviteter ved VilVite. 

Produktutvalg
I butikken finner du flere eksperiment- og byggesett for ulike aldersgrupper. Vi har også tenkenøtter, steiner, puslespill, naturvitenskapelige leker, bøker og spill. Du vil også finne produkter som tar opp tema fra utstillingen vår – slik at du kan utforske enda mer hjemme.

Nettsalg med hjemkjøring 
Vi ønsker å gi kundene våre mulighet til å handle fra butikken også når senteret er stengt på grunn av koronaviruset. Vi tilbyr derfor levering av varer til alle som bor i Bergen kommune frem til vi åpner for vanlig drift igjen. Hvilke varer dette gjelder, finner du på butikken sin instagramkonto @vilfinne. 

Slik bestiller du: Send direktemelding på instagram eller epost til rhk@vilvite.no. Bestilling må inneholde navn, telefonnummer og adresse. Levering er gratis for varekjøp over 200 kr. Lavere beløp får fraktkostnad på 59 kr. Ønsker du mer informasjon om produktene, kan du ta kontakt på tlf. 476 68 192. Betaling skjer gjennom Vipps #124417. 
Salgsvilkår

Nettbutikk
Her kan du kjøpe gavekort som kan brukes både i butikken og til inngangsbilletter. Det er også mulig å kjøpe billetter og årskort til VilVite. Nettbutikk gavekort mm.

Følg oss på Instagram @vilfinne

Kjøp gavekort eller årskort:

Gavekort

Med gavekort kan du gi billetter, årskort eller noe fra butikken. En julegave som garantert vil glede!

Årskort

Med årskort på VilVite kan du gå så ofte du vil! Sjekk også det fleksible Vi2-kortet! 

Gøy å eksperimentere

Eksperimentsett er fin gave til barn som liker å utforske. Læringen får de på kjøpet!

VilFinne – VilVites butikk

VilFinne har gaver til alle aldre. Vi har også åpent på søndager. 
Følg oss gjerne på Instagram.

Eksperimenter og byggesett

Vi liker å eksperimentere, og har derfor flere produkt i butikken som gjør at også du kan prøve deg hjemme. Vi har små tornadotuber, slimsett, eksperimentbøker, og større sett der du kan lage en rakett, utforske gravitasjonskraften eller lage en vindmølle.

Boblesett  kr 229 

MakerZ byggesett kr 159

Lær å filtrere vann kr 219

Bygg en robot som er drevet av solcelleenergi kr 399

Hjernetrim

I denne kategorien har vi et stort utvalg til alle aldersgrupper, og med ulik vanskelighetsgrad. Vi har små og store rubiks kuber, DaVinci og Einstein sine tankenøtter, Happy Cubes og spill der en har 60 oppgaver en kan løse sammen eller alene.

Cast puzzle kr 199

Einstein lock puzzle kr 299

Happy cube kr 49/219

Rubiks kr 99

Spill og puslespill

Spill er gøy! Derfor har vi stort utvalg av både spill og puslespill i butikken. Vi har brettspill om bærekraft og miljø, kortstokk med bilder fra NASA, illusjonsspill, puslespill med motiv fra verdensrommet og mye mer.

Minipuslespill med det periodiske system kr 99

Fint memoryspill med motiv fra trestammer kr 219

Shut the box, et terningspill der du trener på hoderegning  kr 199

Puslespill med motiv fra Tim Burton sine filmer kr 299

Annet

I tillegg til kategoriene over har vi også mange bøker, noe for de alle minste, byggesett i metall for voksne, steiner og fossiler og mye mer. 

Skrapekart fra kr 199

Kredittkortverktøy med 10 ulike funksjoner kr 129

Lag ditt eget terrarium kr 459

Knaggrekke med solsystemet   kr 449

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: