VilFinne 

Butikkens mål er å engasjere til lek og læring og å gi en bedre forståelse for realfag og naturvitenskap – slik som for øvrige aktiviteter ved VilVite. 

Produktutvalg
I butikken finner du flere eksperiment- og byggesett for ulike aldersgrupper. Vi har også tenkenøtter, steiner, puslespill, naturvitenskapelige leker, bøker og spill. Du vil også finne produkter som tar opp tema fra utstillingen vår. 

Gavekort?
Her kan du kjøpe gavekort som kan brukes både i butikken og til inngangsbilletter. Det er også mulig å kjøpe billetter og årskort til VilVite. Nettbutikk gavekort mm.

Eksperimenter og byggesett

Vi liker å eksperimentere – gjør du? Med disse settene kan du prøve deg hjemme. Vi har også små tornadotuber, slimsett, eksperimentbøker og større sett der du kan lage en rakett eller lage en vindmølle. Bare ring eller send epost!

Boblesett

MakerZ byggesett. Finnes i flere størrelser

Lær å filtrere vann

Bygg en robot som er drevet av solcelleenergi

Hjernetrim

I denne kategorien har vi et stort utvalg til alle aldersgrupper og med ulik vanskelighetsgrad. Vi har små og store rubiks kuber, DaVinci og Einstein sine tankenøtter, Happy Cubes og spill med 60 oppgaver å løse sammen eller alene.

Cast puzzle

Einstein lock puzzle

Happy cube

Rubiks

Spill og puslespill

Spill er gøy! Derfor har vi stort utvalg av spill og puslespill i butikken. Vi har brettspill om bærekraft og miljø, kortstokk med bilder fra NASA, illusjonsspill, puslespill med motiv fra verdensrommet og mye mer. Eksempler: 

Minipuslespill med det periodiske system

Fint memoryspill med motiv fra trestammer

Shut the box, et terningspill der du trener på hoderegning

Puslespill med motiv fra Tim Burton sine filmer

Annet

I tillegg til kategoriene over har vi mange bøker, noe for de yngste, byggesett i metall for voksne, steiner, fossiler og mye mer. 

Skrapekart fra

Kredittkortverktøy med 10 ulike funksjoner

Lag ditt eget terrarium

Knaggrekke med solsystemet