VilFinne 

Butikkens mål er å engasjere til lek og læring, og gi en bedre forståelse av realfag og vitenskap på lik linje med VilVite. Vi ønsker å ha en unik butikk med varer som inspirerer og utfordrer, og et vareutvalg som skiller seg ut fra andre butikker.

Produktutvalg
I butikken finner du flere eksperiment- og byggesett for ulike aldersgrupper. Vi har også tenkenøtter, steiner, puslespill, naturvitenskapelige leker, bøker og spill. Her finner du alt fra bursdagsgaver til barna, til den litt annerleders gaven til studenten. Du vil også finne produkt som gjenspeiler flere av installasjonene vi har i utstillingen slik at du kan utforske enda mer hjemme.

Åpningstider
Butikken har samme åpningstider som VilVite. Husk at du kan komme innom butikken uten å besøke senteret. Vi har også åpent søndager.
I desember utvider vi åpningstidene i butikken: 1.-23.desember, Man-fre 9-16, lør-søn 10-17.

Nettbutikk
Her kan du kjøpe gavekort som kan brukes både i butikken og til inngangsbilletter. Det er også mulig å kjøpe billetter og årskort til VilVite. Velg gavekort eller årskort fra menyen under!

Jul i butikken
Vi har et stort utvalg av julegaver til barn i alle aldre, og hjelper deg gjerne med å finne den rette gaven.  Dersom du handler for over kr 1000,- i desember, får du en fribillett med på kjøpet. 

Kjøp gavekort eller årskort:

Gavekort

Med gavekort kan du gi billetter, årskort eller noe fra butikken. En julegave som garantert vil glede!

Årskort

Med årskort på VilVite kan du gå så ofte du vil! Sjekk også det fleksible Vi2-kortet! 

Gøy å eksperimentere

Eksperimentsett er fin gave til barn som liker å utforske. Læringen får de på kjøpet!

VilFinne – VilVites butikk

VilFinne har gaver til alle aldre. Vi har også åpent på søndager. 
Følg oss gjerne på Instagram.

Følg oss på Instagram @vilfinne

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: