Ny Vitenskap - et populærvitenskaplig magasin

Med dette innholdsrike magasinet ønsker VilVite og de andre vitensentrene å bidra til å skape interesse for vitenskap blant barn og voksne. 

Hva er Ny Vitenskap?
Ny Vitenskap er et nytt populærvitenskapelig magasin av høy kvalitet. Du får lese om alt det spennende som skjer innen naturvitenskap i Norge - og blir oppdatert på forskning, miljø, teknologi, romfart og transport mm. Magasinet inneholder både nyheter, artikler og funfacts.

Ny Vitenskap blir gitt ut av Orage forlag i samarbeid med de ni regionale vitensentrene i Norge. Bli bedre kjent med magasinet på hjemmesiden www.nyvitenskap.no 

Hvor kan du kjøpe magasinet?
Du får bladet i de fleste matvarebutikker og kiosker - i tillegg til alle vitensentrene i Norge. Magasinet koster i løssalg kr 69,- og er til salgs i butikken vår, VilFinne. Dersom du kjøper magasinet hos oss, går hele summen til vitensenteret og bidrar til tilbud for barn og unge.  

Bestill abonnement - støtt VilVite 
Hvis du bestiller abonnement gjennom VilVite, går 25 % av beløpet til vitensenteret vårt. Alle inntekter VilVite får fra salg og abonnement går rett til tilbud til barn og unge. 

Som abonnent får du magasinet rett hjem i postkassen. Du kan også laste ned en bla-vennlig versjon for PC, mobil og nettbrett. Abonnentspris kr 379,- for 6 utgaver (veil. pris kr 449,-) og kr 699,- for 12 utgaver (veil. pris kr 899,-). Magasinet kommer ut 12 ganger i året. 

Spar penger ved å abonnere på Ny Vitenskap. Abonnementet starter med neste utgave og kan sies opp når du ønsker det.

ABONNER

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: