UTSTILLINGEN VÅR ER STENGT INNTIL VIDERE – BUTIKKEN ER ÅPEN TIRSDAG – FREDAG KL. 9-15 
 

Kjøp av billett 
Du velger mellom formiddagsbillett eller ettermiddagsbillett. Alle med forhåndskjøpt billett får plass på bestilt tid. Vi har også et lite antall billetter for salg i døren, men de blir fort utsolgt.

Smittevern
Vi har for tiden begrenset antall gjester og har tilrettelagt for best mulig smittevern på flere vis. Du vil se vertene våre vaske alle berøringspunkt jevnlig, og dispensere er satt ut for hyppig håndvask. Se smittevern

Nyheter

Aktivitetsløype​ med leken læring og Stolpejakten

VilVite spurte byens barn og unge om hva de ønsket av nye aktiviteter. Nå lanserer VilVite en ny aktivitetsløype sammen med idrettslaget Varegg og Stolpejakten; den tar for seg flere av
innspillene fra barna. Bli med på aktivitetsløypen hvor familier får brukt både kropp og hode!

Ønsker du deltidsjobb eller læringplass?

Akkurat nå har vi har vi ledig deltidsstilling som butikk- og resepsjonsmedarbeider og tar inn lærling innen salg, service og reiseliv.

Nyhet - Sommerskole i bydelene

På oppdrag fra Bergen kommune arrangerer VilVite sommerskole ved skoler i 5 bydeler i uke 31 og 32. Dette er et GRATIS tilbud til elever som skal starte på 7.- 10. trinn i Begen kommune til høsten. Velkommen til en opplevelsesrik uke hvor de unge kan bli kjent med andre og oppleve mye nytt sammen.

 Arkiv > 

Aktuelt for skole og barnehage

Talentsenter i realfag har åpnet for søknader

Er du over gjennomsnittet interessert i matematikk og naturfag, og er elev mellom 6. trinn og VG1? Da kan Talentsenter i realfag være noe for deg!

Vil du hjelpe oss med å utvikle nettverket vårt for skole og barnehagelærere?

Vi på VilVite vil gi skolene og barnehagene det beste tilbudet vi kan. Og hvem bedre å spørre enn deg som er lærer, barnehagelærer, eller studerer til å bli en av delene? 

Påmeldingen til FIRST LEGO League er åpnet

Nå kan du melde på lag til årets FIRST® LEGO® League (FLL) – verdens største kunnskaps- og teknologikonkurranse for barn og unge fra 10 til 16 år. Både skolelag og fritidslag kan delta. Turneringsfinalen går av stabelen 13. november i 2021. 

Arkiv > 

En inspirerende arena

Skal du arrangere noe for ansatte, kunder eller medlemmer? Eller barnebursdag? VilVite har mye å by på:

Familiedag for bedrifter og organisasjoner

Teambuilding for bedriften

Auditorium og møterom

Bursdag for 8-12 år

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: