Velkommen til vitensenteret VilVite – og aktiviteter for barn og voksne! Her kan dere leke, lære og ha det gøy sammen. Den store utstillingen er full av interaktive installasjoner som inviterer til utforsking av naturvitenskapens spennende verden.

Gjennom skoleåret har vi også et stort læringstilbud til skoler og barnehager. For bedrifter og organisasjoner arrangerer vi familiedager og teambuilding, samt tilbyr kurs- og konferanselokaler. 

Nyheter

Påskekrim for alle aldre på VilVite

I hele påsken blir det kriminelt gøy på VilVite – med mye å oppleve og gjøre for alle. Du kan løse mysterier og lære triksene til en detektiv. Her blir det Detektivskole, KrimLab og vitenshow med mysterium. Åpent kl. 10-17 hele denne uken.

Barnas egne oppfinnelser - opplev utstillingen!

På oppfordring: Prosjekt Fantasi-utstillingen er endelig tilbake i Bergen – etter en turné landet rundt. Har du opplevd utstillingen med installasjoner bygd på barnas ideer? Kom og bli inspirert – og delta selv på helgens oppfinneraktiviteter! 

Sommerkurs 2019

VilVite arrangerer to sommerkurs for barn og unge: SommerViten i starten av sommerferien og robotprogrammering i slutten av ferien.

 Arkiv > 

Aktuelt for skole og barnehage

Talentsenteret blir permanent

Talentsenteret i realfag er kommet inn for landing. Allerede før pilotperioden er omme, har Kunnskapsdepartementet fastslått at talentsenteret blir en permanent ordning for elever med et stort læringspotensial i realfag. Dette som følge av at tilbudet i løpet av kort tid er imponerende både i kvalitet og omfang.

Skaperhagen gir kompetanse for 21. århundre

Elevene bryner seg på åpne oppdrag som de skal løse gjennom sin kreativitet, problemløsning og evne til kritisk vurdering av eget arbeid. Oppdragene er tematisk knyttet til naturfaglige fenomener, utprøving av materialer, verktøy og teknologi. Dette gir kompetanse for det 21. århundre.

Spenningsekspedisjonen - ledige plasser i mai

BKK-Spenningsekspedisjonen er vårt mest etterspurte læringsprogram. Programmet blir ofte oppbestilt om våren, men nå har vi ledige plasser i mai og noe i juni. Lærere gir gode tilbakemeldinger, som f. eks.:“Veldig godt læringsutbytte. Elevene fikk mye inspirasjon og gode knagger å feste undervisningen på!

Arkiv > 

En inspirerende arena

Skal du arrangere noe for ansatte, kunder eller medlemmer? Eller barnebursdag? VilVite har mye å by på:

Familiedag for bedrifter og organisasjoner

Teambuilding for bedriften

Auditorium og møterom

Bursdag for 8-12 år

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: