Aktuelt

Mye påskekrim på VilVite i år

Bergen i påskeferien? På VilVite blir det mye påskekrim – med detektivskole, påskevitenshow, eggsperimenter og mye å utforske i utstillingene.  Fra 8. til 16. april. (Stengt 2. påskedag.)

SommerViten - forskerkurs for barn og unge

I sommer kan elever som skal begynne på 7. til 10. trinn i Bergen kommune løse forskeroppdrag. Velkommen til å lærerike, inspirerende og gøye dager med nye venner!

Vi2 - nytt årskort

VilVite lanserer nå et nytt årskort-tilbud – til glede for alle som ønsker et litt mer fleksibelt årskort. Kortet gjelder for 1 barn + 1 voksen. Barnet kan dermed ta med mor, far, tante og farfar etter tur – og de voksne kan bytte på hvem som følger barnet. 

Magisk Vitenshowfestival i vinterferien

Tradisjonen tro blir det Vitenshowfestival på VilVite i vinterferien. Årets tema er magi og vitenskap, og du kan bli med på show, trylleskole og pop-up aktiviteter .

Tryllekunstnere til VilVite i vinterferien

Opplev biokjemiker og tryllekunster Oliver Grammel, “Svindler med stil”-Ruben Gazki og Mikael Hedné som nylig imponerte i Norske Talenter. Møt dem og enda flere tryllekunstnere på VilVite i vinterferien. 

Disseksjon av grisehjerte

Nå kan du bli med og dissekere et grisehjerte og lære om ett av kroppens viktigste organer. I helgene fra 21.1. til 5.2. og på planleggingsdagen 3.2.

Vitenshow om verdensrommet

I helgene 7.-22. januar er det duket for nytt Oops-show med Roe - denne gang om verdensrommets mange mysterier og eksplosjoner. 

Nytt Matte-kjøkken

VilVite-sjefen har invitert inn på et hjemmekoselig matematikk-kjøkken. Kjøkkenet er klart med nye spennende matteutfordringer, og flere skal komme... 

Velkommen i Juletreskogen!

Kom i julestemning i Juletreskogen på VilVite! En magisk førjulsopplevelse for små og store som vi får til takket være vårt samarbeid med BKK. I helgene blir det også juleverksted og julevitenshow. 

VilVite fornyer seg

VilVite fyller 10 år i mai 2017. Nå starter vitensenteret fornying på flere områder før jubileet. Både visuell identitet og brukeropplevelser er gjenstand for modernisering. Nå tas ny logo i bruk.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: