LEGO-festival på VilVite

I oktober er det ny LEGO®-festival på VilVite. Vi har fått inn 1000-vis av LEGO-klosser fra Danmark, og ønsker byggmestre i alle aldre velkommen til å utfolde seg. I høstferien har vi litt ekstra på programmet. 

La fantasi og skaperglede få utløp! LEGO-bordene med 1000-vis av klosser står klar fra lørdag 30. september til søndag 29. oktober. De yngste får bygge med DUPLO og MAXI-klosser.

Barnas drømmeby!
Bli med og bygge Barnas drømmeby med LEGO-klosser! Hver dag vil kreative nybygg få plass i Barnas drømmeby. Alle som deltar er med i trekningen av flotte LEGO-premier. Trekninger hver helg i hele oktober og hver dag i uke 41.

Verksteder og modeller til inspirasjon
I høstferien uke 41 og helgene blir det også en rekke verksteder for barn fra ca 6 år – med LEGO-robotprogrammering, teknikk og racerbiler. Bygg racerbil og test ytelsen mot de andre racerbilene på en av rampene. I denne uken kommer også Brikkelauget med sjeldne LEGO-sett og egenproduserte modeller. Se og bli inspirert!

Enda mer på programmet i høstferieukene
I både uke 40 og 41 blir det også vitenshow og 3D-film på programmet, se kalenderen vår!

Alle aktiviteter er inkludert i billetten. Velkommen til mye skaperglede!

Tips! Har du lyst til å besøke LEGO-festivalen flere ganger, kan det være lurt å kjøpe et årskort. På det tredje besøket, er kortet tjent inn. Les om årskort og vårt nye Vi2-kortet

Hele familien i aksjon! 

Spennende å utforske LEGO-klosser!Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: