Vitenshow med Selda 5. november

Selda er tilbake til der hun startet. Kjent fra Newton, Barn Ingen Adgang og Anno kommer Selda til VilVite for å underholde alle fra 7 år og oppover med eksplosjoner og flammer. Få med deg show den 5. november kl. 12 eller 14.

Passer for: fra ca 7 år
Varighet: ca 30 min

Selda Ekiz har en mastergrad i fysikk som hun bruker til å formidle realfag for store og små. Hun er kjent fra NRK som programleder for Newton, Barn Ingen Adgang og Anno. Selda er født og oppvokst i Norge, men med foreldre fra Tyrkia har hun en fot i to forskjellige kulturer som gir henne mye materiale til hennes kreative karriere.

Selda er godt kjent med å holde vitenshow på VilVite. Da hun studerte i Bergen, jobbet hun som vitevert de første årene etter at VilVite åpnet – blant annet holdt hun vitenshow. Allerede den gang viste hun talent for å formidle kunnskap og underholde våre gjester.

Velkommen til vitenshow med eksperimenter, spenning og humor!

Foto: Mads Suhr PettersenHovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: