Juleverksted i Juletreskogen!

Kom i julestemning i Juletreskogen på VilVite! En magisk førjulsopplevelse som vi får til takket være vårt samarbeid med BKK. I helgene blir det også juleverksted og julevitenshow. Juletreskogen kan oppleves fra 25. november til 23. desember.

Juleverksted i helgene

Inne i Juletreskogen kan du bli med på juleverksted og lage juletrepynt, som du kan pynte med i Juletreskogen eller ta med deg hjem. På VilVite er vi ekstra glade i naturvitenskapelig juletrepynt, så her blir det både matematikk og geometri som tema for pynten. På tur gjennom Juletreskogen får du også lære om juletrærne; om ulike arter og hvilke insekter som bor i dem.

Juleverkstedet er åpent  alle lørdager og søndager fra 25. november kl. 11-16. Verkstedet passer best for barn fra 8 år eller fra 6 år i følge med voksne. Alle aktiviteter er inkludert i inngangsbilletten. (På ukedagene har vi juleverksted for skoleklasser i Juletreskogen, se skolesidene.)

Juletrær med en tanke bak
Bergens Skog- og Træplantningsselskap har gitt oss 20 trær til Juletreskogen i anledning deres 150 års jubileum. Resten av juletrærne har vi kjøpt fra Stiftelsen Nyenga, som driver barnehjem og jobber for å bedre levekårene for foreldreløse barn i Uganda. Nyenga skal også ha julemarked hos oss 9.-10. desember.

Velkommen til Juletreskogen og førjulstid på VilVite!

Velkommen til julestemning i Juletreskogen!

Juleverkstedet er åpent i helgene kl. 11-16.

Juletreskogen – en magisk opplevelse på VilVite! Juleverksted kan også bestilles av skoler på hverdagene. Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: