Vi gir bort opplevelser i Juletreskogen

Kjenner du noen barn og voksne du vil glede med et VilVite-besøk før jul? Vi vil i år som i fjor gi bort gode førjulsopplevelser til organisasjoner og grupper som kan trenge det litt ekstra før jul.

Juletreskogen på VilVite
Fra 2. desember ønsker vi velkommen til Juletreskogen på VilVite – en stemningsfull skog hvor barn og voksne i helgene kan lage julepynt på juleverkstedet, pynte sitt eget tre med selvlaget pynt og oppleve julevitenshowet "Nisseduellen". Gjestene får også utforske og ha det gøy i VilVites store utstilling. De velger selv hva de vil delta på – så langt det er plass.

Vi gir bort juleopplevelser
Vi ønsker grupper på inntil 20 personer velkommen lørdager og søndager fra 2. til 23. desember. Vi har åpent kl. 10 – 17, og gruppen kan komme før kl. 12 eller etter kl. 14 og være så lenge man ønsker innenfor åpningstiden. Juleverkstedet er åpent kl. 11 – 16.

Påmelding
Påmelding via lenken Juletreskogen snarest og innen 4. desember. Vi tildeler plasser den 30.11 og 6.12. I tilfelle svært mange påmeldinger, vil vi foreta trekning. Alle vil få tilbakemelding via e-post.  

Juletreskogen er et samarbeid med BKK - og vi sender dem en varm takk for at vi kan gi dette tilbudet!

Velkommen!Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: