Psykologiske illusjoner med Hedné

Hva skjer når vi blander magi og psykologi? Kan vi lure hjernen til å tro på ting som ikke finnes? Bli med når norgesmester i trylling, Hedné, utforsker disse spørsmålene!

Hedné, alias Mikael Hedne, har de siste årene klart å befeste seg som en allsidig og dyktig underholder. Han er premiert fra nasjonale og internasjonale mesterskap, og i 2017 så du ham kanskje på Norske Talenter? I sommer kan du oppleve han på VilVite:

Lørdag 30. juni – søndag: 8. juli kl. 1300 og 1430.
Tirsdager, onsdager og torsdager: 10. juli – 2. august kl. 1300 og 1430.
Lørdag – fredag: 4. – 10. august kl. 1300 og 1430.

Om showet 
Samtidig som «Psykologiske illusjoner» handler om krysningen mellom vitenskap og trylling, handler det også om å se og ta inn menneskene rundt seg. Nå skal Hedné forsøke å finne ut hva som er psykologiens grenser og så se hvor trylling og magi må ta over for vitenskapen. 

Siden 2011 har Hedné gjort en lang rekke show på VilVite. Nå gleder han seg veldig til å ta fatt på et ambisiøst prosjekt hos oss. Gjennom sommeren skal han opptre hele 60 ganger!

Jeg har masse nytt og spennende klart, og kan love at også om publikum kommer flere ganger, vil de få se ulike forestillinger, sier Hedné og legger til: - Det er alltid kjekt å være på VilVite, fordi publikummet er så nysgjerrig og åpne for å oppleve mye rart!

Og vi sier: Dette gleder vi oss til! Velkommen til å se noe helt nytt og spennende!

OBS: showet har en anbefalt aldersgrense fra 8 år. 

Foto: Martin Lavik NygaardHovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: