Åpent alle helger i høst

Velkommen til lek og læring, til morsomme og spennende aktiviteter – alt i naturvitenskapens tegn. Vi har åpent alle helger i høst – med redusert antall gjester av smittevernhensyn. Du kan velge billett kl. 10.15-13.15 eller 14.00-17.00. Vi oppfordrer til å kjøpe billett på forhånd, da vet du at du får plass. 

KJØP BILLETT

Den store utstillingen er full av aktiviteter og installasjoner som engasjerer alle.

  • Utforsk vanneksperimentene i Vannkraften 

  • Se inn i hjernen i utstillingen Hjernen og tarmen 

  • Sykle 360 grader rundt i Sentrifugalskapen 

  • Få roboten Robert til å synge 

  • Opplev optiske illusjoner   

  • Og mye, mye mer

På programmet:

Fortellerteater: Fra nam til æsj​

Når Professor Bestemor skal lage seg frokost, holder det ikke med en ordinær brødskive. Den kreative professoren blander sammen alle smakene: søtt, bittert, surt, salt, umami og oleogustus i en og samme matrett. Hva kan vel gå galt?
Passer for: fra 6 år

LitenViten: Belly Ballett
Bli med Belly på en dans gjennom fordøyelsessystemet. Belly kjenner at han er sulten etter ballettimen og leter etter mat. Han finner mange rare ting i skuffene sine og lærer hva som skjer med maten i kroppen - fra begynnelse til slutt! 
Passer for: fra 4-7 år

Film: Reisen til tarmen
Bli med på en spennende ekspedisjon i den interaktive animasjonsfilmen «Reisen til tarmen», og bli kjent med Trygve og bakterievennene hans.
Passer for: fra 8 år 

Se programtider: 

Kalender

Professor Bestemors snurrepiperier er skrevet av Roe Lauvås jr. i samarbeid med Heidi Ektvedt. 

Bli kjent med Trygve i filmen «Reisen til tarmen».

Se inn i hjernen og styr reisen din med spaken og knappene. 

Husk å forhåndskjøp billett så er du sikret inngang!
Hos oss kan du enkelt forhåndskjøpe billetter på nett og planlegge ditt besøk. Velg mellom formiddags og ettermiddags billett – og kveldsbilletter tirsdag-torsdag i uke 41. 

KJØP BILLETT


Smitteverntiltak  
Som kunnskapsformidler er det viktig for oss at alle våre gjester har trygge og positive opplevelser. For å trygge både deg og våre ansatte, har vi på plass gode smitteverntiltak med vekt på hyppig renhold og mulighet for avstand mellom gjestegruppene. Både program og utstilling er tilpasset retningslinjene for smittevern. Og du, hvis du selv hoster, kom en annen dag :)  Følg oss: