Bygg Barnas drømmeby - fremtidens byarena

Hvordan ønsker du at Bergen sin nye store Byarena skal se ut? Hva skal en arena for idrett og kultur inneholde? Hver dag i høstferien vil kreative nybygg få plass i Barnas drømmeby – fremtidens byarena.

I år kan små og store bli med og bygge sine ønsker for fremtidens byarena, og bli med i konkurransen om å vinne flotte premier. Bør en byarena ha park på taket og konserter i glassbobler? Hvilke aktiviteter blir der? Kjører vi dit med bil eller ELikopter? Eller bor vi i tårn rundt arenaen, med sklier for å komme oss ned? I høstferien kan du være med og bestemme og bygge dine kreative forslag. Alt er mulig, og barna kan vinne flotte premier.

Vinn premier
Hver dag trekker vi dagsvinnere blant alle barna som er med og bygger forslag til hvordan Bergens nye byarena kan se ut i fremtiden. Vinnerene får med seg flotte LEGO-sett i premie. I slutten av oktober vil en jury kåre selve vinnerbygget. Hovedvinneren får et Vi2-årskort som gjelder for barn + en valgfri voksen på VilVite.

La fantasi og skaperglede få utløp! Bygg selv og bli inspirert av hva andre bygger!

Jeg har laget en liten park hvor man kan plukke blomster. For å komme seg til og fra parken bruker man raketter som flyr på solkraft, forteller Natalie (8 år).

Dette er en av mine favoritter, sier LEGO-vert Henriette. Det er mange kreative bidrag, og vi er så imponerte over alt som blir bygget. Følg oss: