Belly og fordøyelsen — fortellerstund for nysgjerrige barn

Til høstferien fikk vi en nyhet for de yngste barna: En fortellerstund med Belly. Hun kjenner at hun er sulten etter ballettimen og leter etter mat. Hun finner mange rare ting i skuffene sine og lærer hva som skjer med maten i kroppen - gjennom fordøyelsessystemet fra begynnelse til slutt.

Belly driver med ballett og er nettopp ferdig med ballettimen sin. Vi møter henne i garderoben når hun kjenner at hun er sulten.

På let etter noe å spise kommer Belly over de ulike delene av fordøyelsessystemet vårt og forklarer hva som skjer. Hvordan hører hjernen sammen med magen, hvorfor har vi spytt i munnen og hvem bor i tykktarmen? Sammen utforsker vi veien gjennom fordøyelsessystemet og oppdager kanskje noe nytt. Visste du for eksempel at tynntarmen er 6-7 meter lang? Og hvor ender maten til slutt?

​Fortellerstunden passer best for barn i alderen 4-7 år, og er del av det vi kaller for LitenViten. Du får den på billetten – så langt det er plass – om formiddagen kl. 12.30 og om ettermiddagen kl. 14.15.

Datoer: Fra 28.9. t.o.m. 11.10. og i helgene videre i høst. 

Og du, husk å holde en tykktarmlengdes avstand til andre gjester :)Følg oss: