Bursdagsfeiring med gaver til gjestene våre

VilVite fyller 10 år den 31. mai og feirer over flere dager. Kom og bli med! Det blir vitenshow med Selda og en helg med gratis adgang for alle. 

Vi starter bursdagsfeiringen 31. mai. Da blir det bursdagsfeiring for alle elever, lærere og andre gjester som besøker oss på selve bursdagen.

Lørdag 3. juni setter vi en ekstra spiss på programmet med vitenshow med Selda, den dyktige formidleren som er kjent fra Newton, Barn Ingen Adgang, Anno og sist fra Klassequizen på NRK. Noen vil også huske henne fra VilVites første år, da hun jobbet her som vitevert og holdt vitenshow i helger og ferier. Vi gleder oss til smarte eksperimenter og store eksplosjoner fra Selda!

Helgen 10. – 11. juni gir vår hovedsponsor Statoil Morgendagens Helter en bursdagsgave til Bergen. Da utvider vi programmet OG det blir gratis adgang – så langt det er plass. Du får prøve de kreative verkstedene i vår nye attraksjon, Skaperhagen, og bli kjent med de unge realfagstalentene i RoboMech, som deler sin kunnskap om robotprogrammering.

Se hele programmet de enkelte dager i vår Programkalender
Og benytt gjerne anledningen den 11. juni til å kombinere opplevelser på VilVite med Parkdagen i Nygårdsparken.

Foto Selda: Mads Suhr Pettersen

 Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: