Opplev VilVite der du er!

Når du ikke får komme til oss, så vil vi komme til deg. Lørdag den 21. november får du vitenshow rett hjem fra en av vitevertene våre. Se også hvilke flere, spennende digitale tilbud vi har akkurat nå. 

Selv om vi holder dørene stengt en liten periode (slik at dere og vi kan holde oss friske), så stopper ikke VilVite opp! Vi er så glad i naturfag og teknologi, at vi vil forsette å leke, utforske og snakke om naturfag sammen med dere. Vi setter derfor opp flere forskjellige nettarrangementer, og dere kan delta på trygg avstand. 


Lørdag 21.11. kl. 12.00.

Vitenshow: direkte fra VilVite

Hva skjer? Direkte vitenshow fra vitenteateret på VilVite! Vi kommer hjem i stuen deres med et vitenshow, strømmet direkte fra Vitenteateret på VilVite. 
Hvem passer det for? Showet passer for barn i alderen 4 – 12 år, voksne og alle andre nysgjerrige. 
Hvordan får vi dette med oss? Sendingen strømmes via vår youtube-kanal, youtube.com/vilvite og starter kl 12.00. Lenken til showet deles på sosiale medier (se facebook-arrangement) og her inne kl 11.30, en halvtime før showstart. Etter sendingen snakkes vi i kommentarfeltet dersom dere har spørsmål til oss. 

Håper vi sees! (Eller, at du ser oss – vi får ikke sett deg denne gangen, dessverre!)

Lenke til show her: Vitenshow på youtube

 

Lørdag 28.11. kl. 13.00 – 15.30

Skandinavisk finale i FIRST LEGO League

Hva skjer? Den 7.11. ble RoboMech regional vinner av FIRST LEGO League – verdens største kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge mellom 10 og 16 år. I dag kan du se hvordan de hevder seg i den skandinaviske finalen. 
Hvem passer det for? Alle som er interessert i roboter, programmering, teknologi og konkurranser. Særlig for dem som deltok i årets FLL – eller har lyst til å delta et annet år.
Hvordan får vi dette med oss? Sendingen vil bli strømmet – mer info og program kommer her i løpet av uken. 

 

Søndag 29.11. Velg mellom kl 11.00, 12.00, 13.00 og 14.00

Kjøkkenkjemi: direkte hjem til dere

Hva skjer? Denne søndagen har vi lyst til at du skal eksperimentere sammen med oss. Det er klart for Kjøkkenkjemi!
Vi viser enkle, men gøye eksperimenter, og dere eksperimenterer sammen med oss direkte via en Zoom-lenke. Her kan vi snakke med hverandre – og vi viser, forklarer og hjelper på en skjermlengdes avstand. På forhånd får dere tilsendt en liste over hvilket utstyr og ingredienser dere må ha tilgjengelig. Vi bruker bruker vanlig utstyr og ingredienser som de fleste allerede har på tilgjengelig på kjøkkenet. 
Hvem passer det for? Disse eksperimentene passer best for familier med barn i alderen 6 – 12 år.
Hvordan får vi dette med oss? Hvert tidspunkt har plass til 4 familier som deltar. Arrangementet krever påmelding, og det er begrenset med plasser. Det er nå lagt til ekstra plasser. I bestillingen regner vi en familie som 1 deltager.

Vi gleder oss!

Bestill her


Følg med her for nye nettilbud. Til skoler og barnehager har vi egne tilbud – se skolesidene våre. 

 Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: