Fyrverkeriet Selda kommer til VilVite 22.-23. august

Selda Ekiz er tilbake til VilVite med sitt forrykende vitenshow. Hun er smart, hun er morsom og hun inspirerer både barn og voksne. OBS: Av smittevernhensyn er det et begrenset antall billetter, og du må kjøpe SPESIALBILLETT for å få med dette showet. Les om dette ->

OM SELDA
Selda er den blide damen du har sett i Alle mot 1 på NRK – eller Newton, Barn ingen adgang og Klassequizen – program som på ulik måte handler om å formidle kunnskap til barn på et underholdende vis. Hun har også mastergrad i fysikk fra Universitetet i Bergen og har gitt ut leksehjelpsbøker. Mens hun studerte i Bergen, hadde VilVite gleden av å ha henne som vitevert. Allerede da holdt hun fascinerende vitenshow på VilVite.  

Nylig mottok Selda Mensa Norges pris for 2019, og de skriver blant annet: «Fysikeren, vitenskapsformidleren og programlederen har gjennom en årrekke bidratt til å vekke barn og unges engasjement og nysgjerrighet for vitenskap og forskning. I tillegg til å være en underholdende, engasjerende og flink formidler, mener vi i Mensa Norge også at hun er et viktig forbilde for barn og unge som er interessert i vitenskap». 

Ekiz ble nominert for sin evne til å «senke terskelen for barns interesse for intellektuelle konsept» og å inspirere barn til å la nysgjerrighet, vitenskap og forskning være en del av hverdagen sin. Hun fremstår som et positivt forbilde for barn og unge, og kanskje særlig for jenter som er interesserte i vitenskap og ungdom med minoritetsbakgrunn. 

Nå kommer Selda til VilVite for å underholde med eksplosjoner og flammer. Ikke gå glipp av dette! 

Showet passer for: Fra 7 år
Varighet: Ca 30 min

BILLETTER
OBS: Vanlig VilVite-billett gir ikke adgang til show med Selda. Alle må ha billett kjøpt via lenken nedenfor. Billetten omfatter show med Selda, inngang til VilVites utstilling og resten av programmet i billettens periode. Antall billetter er begrenset av hensyn til smittevernsreglene. 

Formiddagsbilletten gjelder kl. 10.15 - 13.15. Seldas show kl. 12. 
Ettermiddagsbilletten gjelder kl. 14 - 17. Seldas show kl. 15. 

KJØP BILLETT:
SELDA-billettene er utsolgt – men du kan kjøpe vanlig billett til VilVite (uten Selda-show): Kjøp billett
Hvis det blir ledige billetter til Selda, tilbys disse på VilVite. 

Se hva mer vi har på programmet i helgen.

Foto: Mads Suhr PettersenFølg oss: