Gøy med VR i vinterferien

Har du opplevd hva VR gjør med sansene dine? Bli med inn i en virtuell verden, og opplev hvordan sansene dine påvirkes av 3D-bilder, lyd og bevegelser! Vår populære VR-utstilling engasjerer både store og små! 

Vi anbefaler turen opp i Bergens eneste berg-og-dal-bane, Magasuget. I det du kjører utfor kanten, får du oppleve hvordan sansene dine blir lurt av bilder, lyd og bevegelse. I Tøffingen snurrer verden opp-ned når du svinges mellom skyskrapere; bli overrasket over hvor virkelig det kjennes! I Rytmen er du aktiv når du svinger til deg poeng med lyssverd i hånden.

Gå ikke glipp av Såpeboblefestivalen 22.-24.2.

Kom og bli fascinert av såpeboblenes vakre estetikk, fysikk og matematikk. Helgen 22.-23. og mandag 24. februar kommer to fantastiske såpebobleartister til VilVite med sine såpebobleshow. Du kan også eksperimenter med såpebobler på bobleverksted. Bobleverkstedet fortsetter hele vinterferien.

Dette er gøy for hele familien! Se programmet

Opplev fascinerende triks, faglig fordyping og estetikk i et magisk såpebobleshow!

Bli med og eksperimentér med såpebobler på dropp-inn bobleverksted.

Mye spennende på programmet i vinterferien

VilVite er alltid full av spennende aktiviteter! I vinterferien kan du bli med å bygge den raskeste bilen til banen vår i Nerdy Derby, lage verdens kuleste kjedereaksjon og se eksplosive eksperimenter i Vitenteateret.

De yngste kan lære programmering med de populære biene Bee-Bot eller bli med på en virtuell månereise! Se hele dagsprogramet i kalenderen.

Kan du lage den raskeste bilen i Nerdy Derby?

Kule eksperimenter med flammer, skyer og høye smell. 

Sykle 360 grader i loop!

Vi står litt på hodet

Vi pusser opp deler av VilVite for å gjøre plass til en ny og spennende utstilling om Hjernen og tarmen – et dagsaktuelt tema som vi gleder oss til å dele med dere. Selv om vi står litt på hodet, er det fortsatt mye gøy å utforske i vår store utstilling.

Finn frem

Det er enkelt å finne frem til VilVite, enten om du går, sykler, tar bybane eller har bil. Vi holder til på Marineholmen og har parkering både inne og ute. Les mer her

Hvordan kjøpe billetter 


Du får alle aktiviteter på inngangsbilletten til VilVite - så langt det er plass. Du kan også forhåndskjøpe billett her

 Følg oss: