Høsten på VilVite

Hos oss kan alle leke, lære og ha det gøy sammen mens dere utforsker den store utstillingen vår. 

Utstillingen på VilVite er full av interaktive installasjoner, som inviterer barn, unge og voksne til å dra på oppdagelsesferd i naturvitenskapens spennende verden. Utforsk vår nye utstilling “Hjernen og tarmen”: gå gjennom tarmtunellen og lær om det dagsaktuelle temaet om hvordan hjernen og tarmen kommuniserer! I den store utstillingen har vi mange interaktive aktiviteter: 

Vitenshow og animasjonsfilm 

Hver helg og i høstferien har vi vitenshow med fascinerende eksperimenter og en interaktiv animasjonsfilm. I “Reisen til tarmen” blir du kjent med Trygve og bakterievennene hans.   

Bli med på en spennende ekspedisjon i den interaktive animasjonsfilmen «Reisen til tarmen»

Ser du signalene som sender meldinger mellom hjernen og tarmen?

Gøy med vitenshow

I helgene har vi alltid vitenshow på programmet. Innholdet i showene kan variere, men det handler alltid om eksperimenter.  

Smitteverntiltak   
Som kunnskapsformidler er det viktig for oss at alle våre gjester har trygge og positive opplevelser. For å trygge både deg og våre ansatte, har vi på plass gode smitteverntiltak med vekt på hyppig renhold og mulighet for avstand mellom gjestegruppene. Både program og utstilling er tilpasset retningslinjer fra myndighetene. Og du, hvis du selv hoster, kom en annen dag :)   

Du får det samme programmet om du velger formiddagsbillett eller ettermiddagsbillett. 

Kjøp billett

Åpningtider i høstferien


I høstferieukene  40 og 41 har vi åpent hver dag kl 10.15-13.15 og 14.00-17.00. Husk at du må velge billett for en av periodene.
Velkommen til å leke og lære!Følg oss: