Vinterferien på VilVite

Kom og  utforsk, lær og ha det gøy sammen på VilVite i vinterferien! I tillegg til å besøke den store utstillingen, har vi vitenshow og verksteder på programmet. På VilVite har vi ikke bare aktiviteter for barn, vi har noe for alle.

Opplev VilVite! Gøy for alle

Velkommen til vitensenteret VilVite – og aktiviteter for barn og voksne. VilVite er for alle som liker å utforske, lære og ha det gøy sammen! 

Hva kan dere gjøre på VilVite? 
Den store utstillingen er full av installasjoner dere kan teste. Mens de større barna vil spille med roboten og sykle 360 grader i Sentrifugalskapen, kan de minste leke lenge på byggeplassen eller undre seg over en ball som svever i løse luften. Vi har over 100 ulike aktiviteter for barn og voksne.

Vitenshow 
I vinterferien får vi besøk av vitenshowartistene fra andre vitensenter. I tillegg vil våre egne verter vise hva de kan! De bare elsker å eksperimentere, så her blir det flammer, smell og moro! Vi kan love massevis av kule eksperimenter. Ikke bare blir det moro, du kan lære noe også.

Vitenshowkurs 
Søndag 3. mars inviterer vi  barn mellom 9 og 12 år til vitenshowkurs på VilVite. Barna lærer enkle eksperimenter og hvordan de kan lage og holde sitt eget vitenshow. Kurset koster kr 350,- og prisen inkluderer inngangsbilletten. Les mer og bestill plass her.

Lag din egen høytaler
Har du lurt på hvordan du kan lage en høyttaler? Er du fan av lyd og musikk? Helgen 2.-3. mars kan alle over 10 år delta på loddeverksted og lage sin egen høyttaler. Høyttaleren kan du ta med deg hjem og bruke på stereoutstyr – også på MP3-spillere! 

Opplev også...
I tillegg kan du delta på verksteder i Skaperhagen. De yngste kan bli med på LitenViten, som er et interaktivt dukketeater for barn 4-6 år.. 

Mye gøy og mye spennende som skjer i vinterferiene
Se dagsprogram:.
25.2-1.3:  Kule eksperimenter
2.-3.3:      Drømmen om Saturn 

Utvidede åpningstid:
Uke 9: Man-fre 9-17, lør-søn 10-17 
 Følg oss: