Juleverksted i Juletreskogen

Kom i julestemning i Juletreskogen på VilVite – vår innedørs juletreskog. På ukedagene blir det juleverksted for skoleklasser – i helgene for våre fritidsgjester. Juletreskogen kan oppleves fra 1. til 30. desember.

Juleverksted i helgene

Inne i Juletreskogen kan du bli med på juleverksted og lage juletrepynt. På VilVite er vi ekstra glade i naturvitenskapelig juletrepynt, så her blir det matematikk og geometri som tema for pynten. Du kan også lære om juletrærne; om hvordan trærne lever, og hva som skal til for å få et fint juletre hjem til jul.

Juleverkstedet er åpent alle lørdager og søndager fra 1. desember kl. 11-16. Verkstedet passer best for barn fra 8 år eller fra 6 år i følge med voksne. 

Julevitenshow: Nisseduellen
Julenissen trenger en hjelper til å dele ut alle julegavene på julaften. Både grønn- og rødnissen ønsker å hjelpe til. Med ulike eksperimenter konkurrerer de om å være den beste - og du er med på å bestemme hvem som vinner og dermed hvem som blir nissens utvalgte hjelper. Julevitenshowet passer best for barn fra 5 år. 

Juletrær med en tanke bak
Juletrærne har vi kjøpt fra Stiftelsen Nyenga, som driver barnehjem og jobber for å bedre levekårene for foreldreløse barn i Uganda. 

Velkommen til Juletreskogen og julestemning på VilVite! Alle aktiviteter er inkludert i inngangsbilletten. 

Velkommen til julestemning i Juletreskogen!

Juleverkstedet er åpent i helgene kl. 11-16.

Juletreskogen – en magisk opplevelse på VilVite! Juleverksted kan også bestilles av skoler på hverdagene. Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: