Kodekveld på VilVite (2018)

Nå kan du på 7.-10. trinn bli med på Kodekveld fredag 14. september 2018 kl. 18-21. Du kan prøve koding, se hvordan spillutviklere jobber, ha det gøy i utstillingen og spise pizza. Og alt er GRATIS denne kvelden!

Ta med en venn og møt nye venner! NB: Det er kun påmeldte som komme inn denne kvelden. Det er fint om de som er påmeldt sammen, kommer samlet – for registrering ved ankomst.

Dere kan prøve alle aktivitetene dere har lyst til denne kvelden – så langt det er plass. Det blir:

  • Spill-workshop med spillutviklere fra Turbo Tape Games og Henchman & Goon
  • Micro:bit og EV3-roboter
  • Åpen utstilling
  • Vitenshow med eksplosjoner
  • Disco med DJ
  • Og pizza til alle påmeldte


Meld fra hvis du ikke kommer!
Det er 250 påmeldte – i tillegg har vi fortsatt venteliste. Hvis du ikke kan komme, er det fint om du sender en mail snarest til sn@vilvite.no
 
Til voksne: 
Denne kvelden får de unge være i utstillingen uten foreldre eller lærere. Vi vil ha "Foreldreparkering" i eget lokale for voksne som ønsker å vente.

Skal du kjøre til/fra? Vi oppfordrer deg til å benytte parkeringsplassen utenfor Høyteknologisenteret eller parkeringen forbi VilVite mot Møhlenpris - dette fordi vi vil unngå at svært mange biler står / kjører utenfor VilVite samtidig som de unge er på vei til/fra. 
 

PÅMELDINGEN ER STENGT – ARRANGEMENTET ER FULLT
Ventelisten er nå avsluttet – de som har registrert seg, får svar torsdag. 

Dette arrangementet er så populært at vi skal prøve å få til noe lignende senere. Vi har også flere tilbud i helgen 15.-16.9. – se om Barnas kodefestival.

Kodekvelden får vi til sammen med Equinor, som satser på unge gjennom Morgendagens Helter.

Plakat Kodekveld

Spørsmål? Ta kontakt med sn@vilvite.noHovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: