Kom i julestemning i Juletreskogen på VilVite

Tradisjonen tro ønsker vi velkommen til Juletreskogen på VilVite – en stemningsfull liten skog av ekte juletrær. Her kan du også bli med på hyggelig juleverksted. Juletreskogen kan oppleves fra 30. november til 30. desember 2019.

Juleverksted og julestemning
Inne i Juletreskogen kan du bli med på juleverksted og lage juletrepynt. På VilVite er vi glade i matematikk, så her er geometri tema for en del av pynten. Ekstra fint er det at vi lager stjerner og snøkrystaller av materiale som vi gjenbruker fra år til år.

Verkstedet passer for barn fra 8 år eller yngre sammen med voksne. Det er åpent hver helg og i romjulen kl. 11-16. (Resten av VilVite er åpent 10-17.)

For skoler 
For bedrifter/grupper


Flere nyheter
Som alltid kan du også utforske og ha det gøy i VilVites utstillinger. Få med den nye utstillingen Illusjoner og VR og opplev det nye vitenshowet om lys! Alle våre aktiviteter er inkludert i inngangsbilletten.

Vurderer du årskort som julegave? Se her!

Julegrøt med mandel i
Og besøker du kaféen VilSpise i adventshelgene, vil du få en liten overraskelse hvis du er den som finner mandelen i grøten! 

Juletrær med en tanke bak
Alle juletrærne våre er kjøpt fra Stiftelsen Nyenga, som jobber for å bedre levekår for barn i Uganda. Helgen 7.-8. desember lager de julemarked på VilVite til inntekt for stiftelsens arbeid i Uganda. Vi er glade for å kunne bidra til Nyengas arbeid! 

Vi gir bort førjulsopplevelser
En varm takk til BKK som bidrar til at flere får oppleve Juletreskogen, og til Kavlifondet, som gir oss mulighet til å gi bort billetter til grupper. 

Velkommen til Juletreskogen – med juleverksted, julegrøt og julestemning! Juletreskogen kan oppleves fra 30. november til 30. desember 2019.Følg oss: