Lag lysskulpturer på VilVite

Lær hvor unikt og spennende lys kan være – gjennom eksperimenter og naturvitenskap!

Bli med på et kreativt verksted hvor små og store kan eksperimentere og lage små lysskulpturer. Verkstedet er i Skaperhagen på VilVite, hver lørdag og søndag kl. 13 og 14 i perioden 11. januar til 16. februar 2020. I samme periode presenterer VilVite også et vitenshow om Lys. Hva slags lys brukte vikingene? Og hvordan funker egentlig en fyrstikk? 

Rom for kreativitet og utforskning
I Skaperhagen setter vi utforskning, kreativitet og skaperglede i fokus. Vi bruker ikke oppskrifter, men lærer bort vår kunnskap slik at alle kan lære noe nytt. Lysverkstedet passer best for de fra 8 år, men ta gjerne med de yngre.

Vi gjenbruker materialer
Gjenbruk er viktig for oss, derfor demonterer vi lysskulpturene når verkstedet er ferdig, og bruker komponentene på nytt. Ta gjerne bilde av lysskulpturen, og deler du bildet på Facebook eller Instagram, blir vi ekstra glade. Så får både vi og andre se hva du har laget! Vi trekker en familiebillett til VilVite blant de som bruker emneknaggene: #vilvite #bergenlysfestival

Hvor: Skaperhagen på VilVite
Når: Lørd. og søn. kl 13 og 14, 11. januar – 16. februar
Passer for: Barn fra 8 år - eller yngre med hjelp fra voksen

Se kalenderen med oversikt over aktivitetene.

Du får både verkstedet og vitenshowet på inngangsbilletten eller årskortet til VilVite. Inngangsbillett kan du kjøpe her eller i resepsjonen når du kommer.

Enkelt å finne frem.
Det er enkelt å finne frem til VilVite enten du kommer til fots, med sykkel, bybanen, buss eller bil. Her har vi samlet informasjonen du trenger å vite om tilkomst til oss.Følg oss: