LEGO-festival på VilVite

Nå er vi igang med ny LEGO®-festival på VilVite. 1000-vis av LEGO-klosser fra Danmark er på plass, og vi ønsker byggmestre i alle aldre velkommen til å utfolde seg. I høstferien har vi også litt ekstra på programmet. 

Velkommen til ny LEGO®-festival på VilVite fra 29. september til 28. oktober! Dette er en av de mest populære tradisjonene hos oss, hvor byggmestre i alle aldre får utfolde seg blant 1000-vis av LEGO-klosser. De yngste kan bygge med DUPLO og MAXI-klosser. Her vil kreativitet og skaperglede få utløp, og det blir praktisk matematikk uten at du tenker over det. Se hva vi har på programmet!

BYGG BARNAS DRØMMEBY - FREMTIDENS BYARENA 
Hvordan ønsker du at Bergen sin nye store Byarena skal se ut? Hva skal en arena for idrett og kultur inneholde? Får den en park på taket og konserter i glassbobler? Hvilke aktiviteter blir der? Kjører vi dit med bil eller ELikopter? Eller bor vi i tårn rundt arenaen, med sklier for å komme oss ned? Hver dag vil kreative nybygg få plass i Barnas drømmeby – Fremtidens byarena.

MER PÅ PROGRAMMET 
I uke 40, 41 og alle helgene blir det også vitenshow. Og selvsagt kan du utforske den store utstillingen vår: dra på ekspedisjon i Havbyen, leke med vanneksperimenter, utforske kroppen i 3D, bli kjent med roboten Robert og mye, mye mer! 

VERKSTEDER 
I helgene og i høstferien uke 41 blir det ulike verksteder for barn fra ca. 6 år - med LEGO-robotprogrammering og LEGO-teknikk.

IMPONERENDE MODELLER FRA BRIKKELAUGET 
Lørdag og søndag uke 40 og 41 kommer også de voksne super-LEGO-byggere fra Brikkelauget med sine sjeldne LEGO-sett og egenproduserte modeller. De viser hva kreativitet, nøye planlegging og tusenvis av timers LEGO-bygging kan gi av fantastiske resultater. Se og bli inspirert! 

Alle aktiviteter er inkludert i billetten! Dette takket vårt samarbeid med Equinor Morgendagens Helter, som støtter tiltak som skal fremme kreativitet blant barn og unge. 

Tips: Har du lyst til å besøke LEGO-festivalen flere ganger, kan det være lurt å kjøpe årskort, gjerne Vi2-kort, så kan voksne bytte på å følge barnet. Les om årskort og Vi2-kortet.
OBS: Vi kan dessverre ikke ta imot SFO-grupper i høstferien. 

Dagsprogram

Ønsker du å dele dette med andre? Her er en plakat du kan henge opp.
Plakat

Velkommen til kreativitet og skaperglede! 

Kom og la fantasi og skaperglede få utløp! Bygg selv og bli inspirert av hva andre bygger! 

I høstferien blir det ulike verksteder for barn fra ca 6 år – med LEGO-robotprogrammering og LEGO-teknikk.Følg oss: