Live kjøkkenkjemi 2021

Har du lyst til å eksperimentere sammen med oss hjemmefra?

På “Digital kjøkkenkjemi” viser vi enkle, men gøye eksperimenter, og dere eksperimenterer sammen med oss direkte via Zoom. Her kan vi snakke med hverandre – og vi viser, forklarer og hjelper på en skjermlengdes avstand.

Gikk du glipp av dette tilbudet?
I vinter har 30 barnefamilier fått muligheten til å eksperimentere sammen med oss, hjemme på sitt eget kjøkken. Dette var et tilbud vi ønsket å gi til familier siden vitensenteret har vært stengt i perioder. Nå er senteret endelig åpent igjen i helger, men vi ønsker å sjekke interessen for å fortsette med tilbudet. Hvis du legger igjen din kontaktinformasjon, så hører du fra oss hvis vi ser at det er stor nok interesse for å fortsette med “Digitak kjøkkenkjemi”.

Ja, vi vil eksperimentere!

Hvem passer det for? 
Disse eksperimentene passer best for familier med barn i alderen 6 – 12 år.

Les den herlige artikkelen om da reporter Nhu Diep fra Barn i Byen og sønnen Tiger ble med oss og eksperimenterte "live" hjemmefra - på en skjermlengdes avstand.

Flere nyheter i 2021
I år skjer det mye spennende på VilVite. Det kommer en ny utstilling som skal handle om naturbevissthet og grønn innovasjon, og vi utvikler nye spennende tilbud for barn og unge. Meld deg på vårt nyhetsbrev, så holder vi deg oppdatert på alt som skjer:

NyhetsbrevFølg oss: