Magisk vitenshowfestival

Lørdag 24. februar starter Magisk vitenshowfestival på VilVite med norgesmesteren i trylling, Mikael Hedné. Gled deg til magiske show flere ganger daglig i hele 9 dager!

Årets tema er magi og vitenskap, og du kan bli med på show, trylleskole og pop-up aktiviteter. Opplev show med magi og mystikk, tryll og tull – og litt vitenskap – som engasjerer hele familien. Og kanskje blir det du som får anledning til å komme på scenen og hjelpe til med trylleriene? Velkommen til mye show og underholdning!
 

Program for Magisk vitenshowfestival 
 

Mandag 26. februar – fredag 2. mars

  • “Magisk med Geir Elling”. Tryllekunstner i mer enn 25 år, deltatt i både norske-, nordiske- og verdensmesterskap i trylling. Leder trylleklubben Magiske Cirkel i Bergen og har hatt mange trylleshow i hele Norge. KUN 26.2.-2.3.
  • Trylleskole, hver dag kl. 13.30 (ca 45 min) 


Helg 3. – 4. mars: 

  • “Familieshow med Tor Inge Ulveseth”. Tor Inge er en prisbelønnet tryllekunstner og standup-komiker. KUN 3.3.-4.3.
  • “Trylle-tullerier med Hans Henrik!” Hans Henrik er Norgesmester i Barnetrylling og sølvmedaljevinner i scenetrylling fra 2017. KUN 3.3.-4.3.
  • Trylleskole, hver dag kl. 13.30 (ca 45 min) 

Les om alt som skjer hver dag: 
Kalender. 

Vi kan presentere vitenshowfestivalen takket være vårt samarbeid med Statoil Morgendagens helter. ​Vitenshowfestivalen er den eneste i landet. 

I tillegg til show og aktiviteter, kan du dra på oppdagelsesferd blant 100 ulike eksperimenter i utstillingen vår. Har du f eks. besøkt Mattekjøkkenet, sett hvordan Netthinnen virker eller testet Reaksjonstesteren?

Mikael Hedné
Norgesmester i trylling (2017). Hedné er igjen klar for å innta VilVite. Opplev han i showet “Psykologiske illusjoner”.

Hans Henrik Verpe
Norgesmester i barnetrylling (2017) og sølvmedaljevinner i scenetrylling. La deg begeistre av “Trylle-tullerier med Hans Henrik!”

Tor Inge Ulveseth
Prisbelønnet tryllekunstner og standup-komiker. Velkommen til et gøyalt magishow for hele familien!

Mini-vitenshow
I helgene i februar kan du oppleve Magiske vitenskapelige eksperimenter. Med små eksperimenter viser vi litt av magien i naturvitenskapen.

Vitenshowet I sanseverden
I helgene kan du også oppleve vitenshowet I sanseverden. Klarer vi å lure sansene dine? I vinterferien har vi flere show. 

Trylling og trylleskole
Tryllekunstner Geir Elling kommer i vinterferien. Da kan du også bli med på trylleskolen hans. Er du klar for å lære noen triks?Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: