Mye nytt på VilVite i sommer

Nå får du mange nye opplevelser på VilVite. Se deg selv som astronaut på månen, utforsk havbunnen og eksperimenter med hele 10 nye installasjoner i Skaperhagen! Her er det mye nytt for både barn og voksne. 

“Gå på månen”
I år er det 50 år siden månelandingen, og vi feirer jubileet med en helt ny attraksjon; se deg selv som en astronaut som beveger seg rundt på månen! Opplevelsen er utviklet i samarbeid med Turbo Tape Games, som kombinerer teknologi, spill og læring. 

Utforsk havbunnen i Havstasjonen
Hvordan høres lyder ut under vann? Og hvilke stoffer finnes der nede i dypet? Besøk vår nye undervannstasjon og utforsk den spennende havbunnen!

10 nye installasjoner i Skaperhagen
Nå kan du også teste hele 10 nye installasjoner i Skaperhagen. Du kan eksperimentere med prismer og lys, luft, oppdrift og raketter. Her er det noe for alle aldre – så lenge du liker å utforske! I Skaperhagen er det åpne verksteder kl. 11-16 i hele sommer, utstillingen er åpen i hele åpningstiden kl. 10-17. 

Prosjekt Fantasi – med barnas egne oppfinnelser
Har du testet utstillingen med barnas egne oppfinnelser? Temautstillingen har vært Norge rundt, og nå er vi så heldig å ha den på VilVite noen måneder. Her er det laget en interaktiv utstilling basert på barn og unges ideer til nye oppfinnelser. Kom og bli inspirert! Les mer
 
Ballongbaluba for 3-6 år
Ballongbaluba er en ny aktivitet for de yngste barna, som kan glede seg til et eksperimentelt ballongeventyr. Bli kjent med Kong Ballong og hans ulykkelige datter Prinsesse Fjong. Vil luften gå ut av prinsesse Fjong eller vil hun møte en oppblåst prins som hun kan leve et svevende liv med i alle sine dager?
 
Velkommen også til å utforske resten av vår store utstilling og få med et magisk vitenshow! Se hele dagsprogrammet.

Og du får alt på inngangsbilletten – eller årskortet. 
 
Åpningstider i sommer

22. juni – 18. august
Hver dag 10-17

19.-31. august
Mandag – fredag 9-15
Lørdag – søndag 10-17

Priser
Hvordan komme seg til VilVite

Skaperhagen vår er full av nye installasjoner – spennende å utforske for både barn og voksne. 

Se deg selv som astronaut i vår nye attraksjon – og beveg “deg” rundt på månen!Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: