Fra nam til æsj — et lærerikt fortellerteater

Når Professor Bestemor skal lage seg frokost, holder det ikke med en ordinær brødskive. Den kreative professoren blander sammen alle smakene: søtt, bittert, surt, salt, umami og oleogustus i en og samme matrett. Hva kan vel gå galt? Velkommen til vitenteater med herlige Carina Furseth i rollen som Professor Bestemor. 

I ett av mange geniale øyeblikk bygger Professor Bestemor et skap. Skapet er derimot ikke et hvilket som helst skap. Ledninger, rør, en gammel mikrobølgeovn og et hint av kunstig intelligens blir tidenes oppfinnelse: Egenskapet - skapet som kan forsterke din beste egenskap tusen ganger. 

Som så mange oppfinnere før henne, velger Professor Bestemor den tryggeste løsningen - å teste oppfinnelsen på seg selv først. Ut av Egenskapet kommer Professor Bestemor, kreativ ganger tusen. Nå finnes det ikke problemer lenger, bare super(elleville) kreative løsninger.

Professor Bestemors snurrepiperier er et lærerikt fortellerteater skrevet av Roe Lauvås jr. i samarbeid med Heidi Ektvedt. I rollen som Professor Bestemor finner vi Carina Furseth. Carina er skuespiller, utdannet fra teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Passer for: fra 6 år
Varighet: 20-25 min

Dette showet går i helgene fra 17. oktober tilogmed 1. november. Du får det på inngangsbilletten – med forbehold om plass. 

Formiddagsbilletten varer fra 10.15 til 13.15 – med show kl. 11.45 
Ettermiddagsbilletten varer fra kl. 14.00 til 17.00 – med show kl. 15.00.

Velkommen!

Kjøp billettFølg oss: