Oppdagerløype for familier

Bli med på en spennende, aktiv og lærerik oppdagerløype for hele familien ute på Marineholmen! Den er åpen også når utstillingen vår er stengt.

Siden vi ikke kan ha åpent hver dag nå, og noen helst vil være ute for tiden, ønsker vi å inspirere morgendagens tenkere gjennom en uteløype som dere kan gjøre sammen. Oppdag ting dere ikke har sett før, gjør aktive utfordringer sammen og lær noe nytt.

Med skaperoppgave for barna
Finn et sted i parken og la barna skape sin vakreste fantasifugl eller skulptur inspirert av naturen. Leire får du av oss når du kjøper oppdagerløypen. Her er det kun fantasien som setter grenser. Bruk pinner, steiner, kongler eller annet materiale til skulpturen også. Still gjerne skulpturen ut i parken eller ta den med hjem. Leiren tørker uten å brennes, og er helt miljøvennlig.

Passer for: Familier med barn ca. 4 – 10 år og tar ca. ½ time.

En hybrid løype
Dere følger et fysisk kart med oppgaver til de yngste barna og kombinerer med digital quiz på mobilen – med flere hint og utfordringer for hele familien. Dere er avhengig av å benytte begge for å fullføre løypen.

Kjøp oppdagerkartet i butikken på VilVite
Løypen er gratis hvis du har årskort, aktivitetskortet eller inngangsbillett for gjeldende dag. Den koster kun 50 kr per familie hvis dere ikke har billett. Oppdagerkartet kan du kjøpe i butikken vår VilFinne i butikkens åpningstider tirs-fre 9-15, men kan brukes når som helst. Dere kommer lett til den digitale quizen via QR-koden under. Passordet får dere sammen med kartet. 

Helgen 10. – 11 april kan dere kjøpe løypen av vertene våre i Nygårdsparken. Du finner oss oppe ved kafeen mellom kl. 12 og 14. 

Vinn premier
Når oppdagerløypen er fullført og kartet levert tilbake i resepsjonen, får de minste en liten premie for sin innsats. Tar du bilde og tagger oss på #vilvite på Instagram er du også med i trekningen av billett til VilVite.

Illustrasjon: Haltenbanken

La barna skape figurer inspirert av naturen!Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: