Nyhet! Oppdagerløype for familier

Bli med på en spennende og lærerik oppdagerløype for hele familien ute på Marineholmen! Åpen i helgen selv om vi har stengt.

Siden utstillingen er stengt frem til 23. januar ønsker vi å inspirere morgendagens tenkere gjennom en uteløype som dere kan gjøre sammen. Oppdag ting dere ikke har sett før og lær noe nytt.

Med skaperoppgave for barn
Finn et sted i parken og la barna skape sin vakreste fantasifugl eller skulptur inspirert av naturen. Leire får du av oss når du kjøper oppdagerløypen. Her er det kun fantasien som setter grenser. Bruk pinner, steiner, kongler eller annet materiale til skulpturen også. Still gjerne skulpturen ut i parken eller ta den med hjem. Leiren tørker uten å brennes, og er helt miljøvennlig.

Passer for: Familier med barn ca. 4 – 10 år.

Kjøp oppdagerkartet i butikken på VilVite
Løypen er gratis hvis du har årskort, og koster kun 50 kr hvis du ikke har årskort hos enda. Oppdagerkartet kjøper du i butikken vår VilFinne i butikkens åpningstider tirs-fre 9-15 og lør-søn 10-17. (Butikken er åpen også i helgen, selv om resten av VilVite har stengt.)

Vinn premier
Når oppdagerløypen er fullført og kartet levert tilbake i resepsjonen får de minste en liten premie for sin innsats. Tagger du oss på #vilvite på instagram er du også med i trekningen av en premie.

Illustrasjon: Haltenbanken

La barna skape figurer inspirert av naturen!Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: