Oppfinnerkveld med Erik Alfred Tesaker

Har du sett ham i “Oppfinneren” på NRK eller “Farmen kjendis” på TV2? Fredag kveld den 6. mars kommer Erik Alfred til VilVite for å inspirere unge og voksne. Arrangementet er en del av Bergen Skaperfestival, som vi arrangerer 6. og 7. mars. 

Sted og tid: VilVite 6.3. kl. 18.00 – 20.30 
Passer for: Ungdom (fra ca 10 år) og voksne
Program: se nedenfor


Billetter

Erik Alfred «Gjenfortryller verden»
Erik Alfred er ildsjelen og livskunstneren som ikke får fred før han har satt ideene sine ut i livet. Under mottoet «Gjenfortrylle verden» bygger han sitt eget, selvforsynte mekaniske paradis!

Velkommen til inspirasjonsforedrag med Erik Alfred! Hans skråblikk på livet, kreative og lekne tilnærming og entusiastiske formidling gir ny innsikt samtidig som det er underholdende og grenseoverskridende, alltid med alvoret på lur. Et foredrag som utvilsomt vil engasjere!

I TV-serien “Oppfinneren” (NRK) setter han i stand farfarens oppfinnerfabrikk, bygger sitt eget drømmetårn på toppen av låven, før han tar fatt på Husmannspallasset, et eventyrlig tilbygg for hele familien bygd med lokale materialer, bærekraftige løsninger, kreativ gjenbruk, tradisjonelle teknikker, eventyrlige krumspring og grenseløs skaperglede. Underveis konstruerer han vannhjul, taubaner, dampmaskiner og morsomme og magiske løsninger på et hvert problem som skulle dukke opp.

Erik Alfred er opptatt av bevissthet rundt hva vi bruker livet vårt på  og ønsker fokus på et lekent og varmt samfunn, der vi tar vare på hverandre og ser på folks ulikheter som en ressurs. 

- Jeg ønsker å inspirere til å være herre over eget liv. Gå dine egne veier. Tenk stort og drøm større, still spørsmål, ha ambisjoner, sett ditt særpreg på livet, våg å utgjøre en forskjell og ta vare på hverandre, sier han. 

Her kan du få et lite innblikk i hans univers: https://tv.nrk.no/serie/oppfinneren/sesong/3/episode/1

Program
18.00 – 20.30  Åpen utstilling
18.30 – 19.30  Foredrag med Erik Alfred – deretter åpent for spørsmål
19.30 – 20.30  Vi holdet et verksted åpent og hele utstillingen
20.30               Takk for i kveld!

Arrangementet er en del av Bergen Skaperfestival, programmet fortsetter for våre fritidsgjester også lørdag 7.3. 
Skaperfestivalen lages av VilVite og Skaperskolen i samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB og Tekna.

Billetter 
(Det gjelder ingen rabatter denne kvelden.)
 

I Skaperhagen tilbyr vi ulike kreative verksteder hvor oppgaven er å finne løsning på en utfordring. Denne kvelden vil et av verkstedene være åpne med Captain Credible. 



Følg oss: