Velkommen til Såpeboblefestival!

Det blir boblende gøy på VilVite i hele vinterferien – og spesielt i helgen 22.-24. februar. Da får du oppleve et fascinerende såpebobleshow, og du kan eksperimentere selv med såpebobler hver eneste dag i hele vinterferien. 

Kom og bli fascinert av såpeboblenes vakre estetikk, kjemi, fysikk og matematikk. Fra Danmark og Frankrike kommer to fantastiske såpebobleartister som viser frem sin fascinerende kunnskap om såpebobler. Bli med å lek med såpebobler på bobbleverksted, og utforsk vår store utstilling. Dette er gøy for hele familien!

Når: Helgen 22., 23. og 24. februar
Passer for: Alle

Såpebobler er mer enn lek!
Opplev fascinerende triks, faglig fordypelse og estetikk i et magisk såpebobleshow. Martin og Jacob er to dansker med en stor lidenskap og nysgjerrighet til naturvitenskapen som finnes i såpebobler. Showet fascinerer både barn og voksne.

Ballett med store såpebobler!
Her avsløres et magisk og poetisk univers av store såpebobler. Den franske duoen Annaig og Sylvain temmer bobler i alle størrelser og former i en ballett med såpevann.

Kreativt bobleverksted 22.-1. mars
Har du blåst en boble i en boble? Kan du lage firkantete bobler? Eller har du prøvd å lage bobler i forskjellige størrelser? Bli med å eksperimenter med såpebobler på dropp-inn bobleverksted kl 11-15.  (Resten av VilVite med utstillingene er åpent 10-17.)

Program 22., 23. og 24. februar​:

11.00-15.00 Kreativt bobleverksted
12.00 Såpebobleshow “Såpebobler er mer enn lek”
13.00 Store såpebobler ute i Nygårdsparken
14.00 Såpebobleshow “Ballett med store såpebobler”
14.30 Kreativt bobleverksted: Lær bobletriks av franske Sylvan
15.00 Såpebobleshow “Såpebobler er mer enn lek”

Lek med bobler og utforsk utstillingen
Hver dag i hele vinterferien kan du bli med på kreativt bobleverksted. Når du ikke eksperimenter med såpebobler kan du prøve vår populære VR, og utforske den store utstillingen. Her er det mye å utforske for alle. Del gjerne dine opplevelser med oss på Facebook og Instagram. Bruker du #vilvite blir vi ekstra glade! 

Hvordan kjøpe billetter 
Du får alle aktiviteter på inngangsbilletten til VilVite - så langt det er plass. Du kan også forhåndskjøpe billett her

Velkommen til lekende læring!Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: