Vi har åpent i helgene

Vi har åpent og ønsker alle hjertelig velkommen hver helg fremover. OBS: Vi bygger om for tiden, så utstillingen er noe “amputert” i februar og mars. 

Blir du med og utforsker naturvitenskapens fantastiske verden?
Utstillingen vår er åpen hver helg kl. 10.15-17.00. Du finner om helgeprogrammet nedenfor. OBS: I øyeblikket er den indre delen av utstillingen stengt på grunn av ombygging, dermed er bl.a. vannkraften stengt denne helgen. 

Butikken er åpen også tirsdag til fredag kl. 9-15. For skoler har vi åpent for mindre grupper etter bestilling. Vi følger nøye med på korona-retningslinjene og har gode smitteverntiltak.

Kjøp billett

Vi har åpent hver helg:

Formiddag Åpent: 10.15 – 13.15
Ettermiddag Åpent: 14.00 – 17.00

Takk for at du kjøper billett på forhånd!
Vi fortsetter ordningen med to åpningstider, og vi anbefaler deg å kjøpe inngangsbillett før du kommer – da vet du at du får plass. Vi har gode rutiner for smittevern, og har et begrenset antall gjester inne om gangen for å sikre god avstand. Vitevertene er alltid på plass, de vasker hyppig alle berøringsflater og er tilgjengelig hvis du lurer på noe om dagens program eller andre naturvitenskapelige spørsmål.

På programmet

Les om utstillingen Prosjekt Fantasi og om vår nye robot nedenfor på denne siden. På programmet har vi vitenshow, den interaktive animasjonsfilmen om livet i tarmene våre, og fortellerstund for de aller minste. Se tider i kalenderen.

Nå kan du snakke med vår nye robot! Han tar seg stadig en tur rundtom i utstillingen for å hilse på dere.

Noe du lurer på? Still roboten vår et spørsmål, og få svar på det du lurer på.

Som oss mennesker, så må roboter øve for å bli dyktige. Derfor er det kjempebra om du stiller roboten ulike spørsmål. Hvis han får en oppgave som ikke den vet svaret på, bruker den google, og er spesielt glad i wikipedia. Kanskje kan du få den til å danse også? Men obs: han er under opplæring, så han kan si noe rart innimellom. 

Roboten bruker kunstig intelligens i kommunikasjonen og beveger seg autonomt på VilVite.

Vitenshow: Hva skjer når CO2 blir til fast stoff og nitrogen blir flytende?
Passer for: Fra 6 år

Belly og fordøyelsen: Bli med på en fortellerstund for nysgjerrige barn.
Passer for: 4-7 år

Se den spennende interaktive filmen «Reisen til tarmen».
Passer for: Fra ca 8 år

Velkommen tilbake!Følg oss: