Vi åpner til helgen!

Godt nytt år alle utforskere! Vi åpner opp dørene igjen, og ønsker hjertelig velkommen hver helg fremover. Husk å si hei til vår nye robot! Vi tar og i mot skoler/grupper etter avtale.

Blir du med og utforsker naturvitenskapens fantastiske verden?
Framover (fra 23.1.) er utstillingen åpen hver helg kl. 10.15-17. Butikken er åpen tirsdag til fredag kl. 9-15 og i helgene kl. 10-17. 

For skoler har vi åpent etter avtale for mindre grupper. Vi følger nøye med på retningslinjene fra Bergen kommune og har gode smitteverntiltak.

Kjøp billett

Vi har åpent hver helg:

Formiddag Åpent: 10.15 – 13.15
Ettermiddag Åpent: 14.00 – 17.00

Takk for at du kjøper billett på forhånd!
Vi fortsetter ordningen med to åpningstider, og vi anbefaler deg å kjøpe inngangsbillett før du kommer – da vet du at du får plass. Vi har gode rutiner for smittevern, og har et begrenset antall gjester inne om gangen for å sikre god avstand. Vitevertene er alltid på plass, de vasker hyppig alle berøringsflater og er tilgjengelig hvis du lurer på noe om dagens program eller andre naturvitenskapelige spørsmål.

På programmet

På programmer har vi vitenshow, den interaktive animasjonsfilmen om livet i tarmene våre, og fortellerstund for de aller minste. Se i vår kalender for tider.

Vitenshow: Hva skjer når CO2 blir til fast stoff og nitrogen blir flytende?
Passer for: Fra 6 år

Belly og fordøyelsen: Bli med på en fortellerstund for nysgjerrige barn.
Passer for: 4-7 år

Se den spennende interaktive filmen «Reisen til tarmen».
Passer for: Fra ca 8 år

Nå kan du snakke med vår nye robot!

Noe du lurer på? Still roboten vår et spørsmål, og få svar på det du lurer på.

Som oss mennesker, så må roboter øve for å bli dyktige. Derfor er det kjempebra om du stiller roboten ulike spørsmål. Hvis roboten får en oppgave som ikke den vet svaret på, bruker den google, og er spesielt glad i wikipedia. Kanskje kan du få den til å danse også?

Roboten bruker kunstig intelligens i kommunikasjonen og beveger seg autonomt på VilVite.

Velkommen tilbake!



Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: