Mye påskekrim på VilVite i år

Bergen i påskeferien? På VilVite blir det mye påskekrim – med detektivskole, påskevitenshow, eggsperimenter og mye å utforske i utstillingene.  Fra 8. til 16. april. (Stengt 2. påskedag.)

Detektivskole 
Liker du å undersøke eller utforske ting? På VilVites detektivskole, som holder til på Krimlaben, får du lære å sikre fingeravtrykk og hvordan du utforsker spor fra et åsted ved hjelp av mikroskop. Passer for barn fra 10 år eller 8 år i følge med en voksen.

Kjell-Løk Holms og påskemysteriet
Kjell-Løk Holms er tilbake i kulissene når hovedpersonen i vårt påskevitenshow skal nyte late dager på hytten. Plutselig hører han mystiske lyder utenfor, og strømmen går. Hytten blir mørklagt. Noe forsvinner… Få med denne nervepirrende vitenskapelige krimmen – og bli med å løse mysteriet! Skjønner du hvem som er skurken? Passer fra ca 5 år. 

Eggsperimenter
Egg hører påsken til, men hvorfor gjør de det egentlig? Hvordan kan du vite om et egg er kokt eller rått? Og hvor mye tåler egentlig et egg? Bli med og finn svar på disse og flere spørsmål når VilVites viteverter eksperimenterer med egg.

Utforsk utstillingene
VilVites store utstilling er full av interaktive installasjoner som engasjerer liten og stor. Du kan eksperimentere med vann i Vannkraften, dra på ekspedisjon under eller over vann, leke med roboten Robert og mye, mye mer. I løpet av april åpner VilVite også en stor nyhet: Skaperhagen. 

Du får alle aktiviteter på inngangsbilletten. Se hele dagsprogrammet her: 

Kalender

Spennende og moro og etterforske sammen med andre på Detektivskolen. Både små og store kan bli med. 
Hjelp Kjell-Løk Holms og løse det store påskemysteriet! Holms har egentlig pensjonert seg, men så skjer det noe...


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: