Vil du jobbe hos oss?

Ønsker du en laaang eller en passe kort sommerjobb? Og ønsker du deg til et kreativt og innovativt miljø? Sjekk de ledige stillingene våre nå!

Driftstekniker – Vikariat mai – august 2021
Vi søker en kvikk og rask vikar som servicetekniker i perioden mai til august. Stillingen inngår i vårt tekniske team, som består av fire personer som har ansvar for drift og vedlikehold av VilVites utstilling, materiell, lokaler, kjøretøy, datautstyr og nettverk. Søknadsfrist 6. april. Ja, jeg vil vite mer om stillingen.

Sommerjobb på VilVite, sommer 2021
Er du en god og positiv rollemodell? Liker du å gi andre positive opplevelser? Har du lyst å gjøre noe gøy i sommer? Og kanskje lære noe nytt samtidig? Er du over 20 år? Da kan du søke sommerjobb hos VilVite. Vi har ulike typer jobber med ulik lengde. Søknadsfrist 9. april. Ja, dette er meg – jeg vil vite mer.


VilVite, Bergen Vitensenter AS, er et senter for læring og opplevelser innenfor naturvitenskap og teknologi. Vår oppgave er å øke interessen for disse fagene og motivere flere til å velge slik utdanning. Senteret ligger på Marineholmen og har normalt over 120 000 gjester i året, hvorav en tredjedel er besøk fra skoler. VilVite er også et møtested for utdanning, næringsliv, forskning og myndigheter.Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: