Tryllekunstnere til VilVite i vinterferien

Opplev biokjemiker og tryllekunster Oliver Grammel, “Svindler med stil”-Ruben Gazki og Mikael Hedné som nylig imponerte i Norske Talenter. Møt dem og enda flere tryllekunstnere på VilVite i vinterferien. 

Tradisjonen tro blir det Vitenshowfestival på VilVite i vinterferien. Årets tema er magi og vitenskap. Vi innleder med daglige vitenshow i uke 8, og fra 24. februar blir det flere show daglig når festivalen starter. Programmet varierer gjennom uke 8 og 9.

Opplev Oliver Grammel, Mikael Hedné, Ruben Gazki, Geir Elling, Tor Inge Ulveseth og VilVites egne show-verter. Showene er tettpakket med tryll og tull, mystikk og magi – og ikke minst vitenskap – som engasjerer både små og store. Og kanskje blir det du som får anledning til å komme på scenen og hjelpe til med trylleriene! Kom og la deg fascinere av magien – og bli kjent med vitenskapen bak!

OBS: 

  • Det er påmelding til trylleskolen. Påmelding i resepsjonen – gjerne ved ankomst. Begrenset plass. 
  • Du får alt på inngangsprisen – og vil du komme flere ganger, kan det lønne seg med årskort.
     

Les mer om artistene nedenfor og se programmet her:

Programkalender

Med en blanding av magi og humor sørger Tor Inge Ulveseth for at du får trent lattermusklene og trigget nysgjerrigheten, f. eks. når han briljerer med kortstokken. Opplev ham 4.-5.3.

Mikael Hedné forbløffet både publikum, seere og dommere med sin audition på Norske Talenter tidligere i år, og vi ser frem til å ham tilbake på VilVite. Opplev ham 4.-5.3.

Mads Magi og Nina Nevron viser med underlige eksperimenter hvor lett det er å lure sansene dine. Opplev VilVites egne show-verter 27.2.-3.3. 

Biokjemiker og tryllekunster Oliver Grammel kommer helt fra Berlin for å vise små og store at kjemi er magi. Han kan oppleves 24.-26.2.

Ruben Gazki er en svindler med stil… La deg fascinere av triksene hans – og få vite hvordan han lurer oss! Opplev ham 25.-26.2. 

Geir Elling sine show inneholder mye humor og engasjement når barna får komme frem og hjelpe tryllekunstneren. Opplev ham 27.2.-3.3. Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: