Vi fornyer mens vi har stengt

Nå nærmer det seg gjenåpning, men vi må holde stengt et par uker til. Samtidig fortsetter vi med nye tilbud utendørs, og butikken vår er åpen tirsdag-fredag.

Vi har benyttet anledningen til å starte en stor ombygging og fornying mens vi har vært pålagt nedstenging. Ombyggingen er nå i innspurten, men strenge koronaregler for byggeplasser gjør at vi ikke kan ha gjester tett på. Vi planlegger derfor for gjenåpning lørdag den 26. juni.

Da kan vi ønske deg velkommen til et sommerprogram fullt av nyheter – med nytt vitenshow, koding og flere nye aktiviteter. Og det aller største: du får teste en helt ny utstilling: Loop – om naturen og grønn innovasjon. 

Du vil også se at vi har bygget en helt ny etasje til det som etter hvert skal bli vår nye Tech-utstilling. Her åpner en stor nyhet til sommeren: koderommet, hvor det blir koding for de litt større barna. Vi har også fornyet alle undervisningsrom, og gleder oss til å ta imot skoler og barnehager igjen snart!

Til alle våre trofaste årskortinnehavere vil vi tilby full kompensasjon i form av forlenget varighet for årskortet. 

I mellomtiden kan du teste vår nye Aktivitetsløype med leken læring og Stolpejakten. Det blir flere nye aktiviteter utenfor VilVite i helgene – følg med i vår kalender. Se også alle aktivitetsforslagene på sidene VilViteMer.

Hjertelig velkommen til å delta utendørs i juni – og så gleder vi oss til vi kan åpne dørene igjen den 26. juni!

Har du spørsmål - kontakt oss gjerne til post@vilvite.no

Skisser fra vår nye utstilling som åpner til sommeren. Vær-paviljongen får helt nytt liv. 

Her kan du lære mye om naturens kretsløp og grønn innovasjon. Følg oss: