Vi gir bort gode førjulsopplevelser i samarbeid med Kavlifondet

Kjenner du noen barn og voksne som kan ha ekstra glede av et VilVite-besøk før jul? Vi gir bort gode førjulsopplevelser til organisasjoner eller institusjoner som vil glede noen i førjulstiden.

Juleverksted i Juletreskogen på VilVite
Fra 30. november ønsker vi velkommen til Juletreskogen på VilVite – en stemningsfull skog hvor barn og voksne i helgene kan lage juletrepynt på juleverkstedet, og pynte sitt eget tre med selvlaget pynt. Dere kan også utforske og ha det gøy i VilVites store utstilling, blant annet den nye utstillingen Illusjoner og VR, og oppleve vårt nye vitenshow om lys. 

Vi gir bort adventsopplevelser i samarbeid med Kavlifondet
Frivillige organisasjoner og institusjoner kan søke om gratis besøk på VilVite for grupper på inntil 30 personer. Det er mulig å komme en lørdag eller en søndag i adventstiden. Påmeldingen må skje innen 24. november, og vi foretar trekning og tildeler plasser den 25. november. Alle påmeldte vil da få tilbakemelding via e-post. Vi takker Kavlifondet som bidrar til at vi kan gi denne gaven! 

Søknad/påmelding

Juletrær med en tanke bak
Juletrærne i Juletreskogen har vi kjøpt fra Stiftelsen Nyenga, som driver barnehjem og jobber for å bedre levekårene for barn i Uganda. Juletreskogen er et samarbeid med BKK, som vi også sender en varm takk!

Eventuelle spørsmål kan rettes til Siri Nystad: sn@vilvite.no

Velkommen til å finne den gode julestemningen! Mer om JuletreskogenFølg oss: