Vi gir bort gode opplevelser i Juletreskogen

Er det noen grupper av barn og voksne som kan ha spesielt glede av et VilVite-besøk før jul? Vi vil, i år som i fjor, gi bort gode førjulsopplevelser til frivillige organisasjoner eller institusjoner som vil gjøre noe ekstra kjekt for noen i førjulstiden.

Juleverksted i Juletreskogen på VilVite
Fra 1. desember ønsker vi velkommen til Juletreskogen på VilVite – en stemningsfull skog hvor barn og voksne i helgene kan lage julepynt på juleverkstedet, pynte sitt eget tre med selvlaget pynt og oppleve julevitenshowet "Nisseduellen". Siden VilVite er et vitensenter, vil geometri og matematikk være blant temaene for julepynten. Dere får også utforske og ha det gøy i VilVites store utstilling. Små og store velger selv hva de vil delta på – så langt det er plass. 

Vi gir bort juleopplevelser
Frivillige organisasjoner og institusjoner kan søke om å få et gratis besøk på VilVite for grupper på inntil 30 personer. Det er mulig å komme en lørdag eller en søndag i adventstiden. Påmeldingen må skje innen 20. november, og vi foretar trekning og tildeler plasser den 21. november. Alle påmeldte vil da få tilbakemelding via e-post.  

Juletrær med en tanke bak
Juletrærne har vi kjøpt fra Stiftelsen Nyenga, som driver barnehjem og jobber for å bedre levekårene for foreldreløse barn i Uganda. 

Juletreskogen er et samarbeid med våre samarbeidspartnere BKK og Fana Sparebank, og vi sender dem begge en varm takk!

Søknad/påmelding

Eventuelle spørsmål kan rettes til Siri Nystad: sn@vilvite.no

Velkommen til god julestemning!Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: