Utstillingen er stengt - se hva som er åpent

VilVite har stengt utstilling inntil videre, men vi har heldigvis andre tilbud til fritidsgjester og til skoler og barnehager. Butikken vår er åpen tirsdag – fredag kl. 9-15. 

På grunn av pandemien og faren for smitte, må vi dessverre holde utstillingen stengt for gjester ennå en tid. Vi vet ikke nøyaktig når døren til utstillingen kan åpne igjen, men det skjer senest til sommeren. I mellomtiden tilbyr vi aktiviteter ute eller andre steder, og vi benytter anledningen til å fornye oss litt. Til sommeren kan vi ønske deg velkommen til en ny utstilling om naturen og grønn innovasjon. Det blir også et helt nytt sommerprogram, og mer som vi ikke kan røpe ennå. 

Andre tilbud enn utstillingen
Mens VilVite har stengt, vil det komme ulike andre tilbud til våre fritidsgjester – dette oppdateres fra uke til uke: 

Vi fortsetter også med digitale og oppsøkende tilbud til skoler

NOEN SPØRSMÅL OG SVAR

Hva skal jeg finne på med de nysgjerrige barna mine?
Vi håper ingen slutter å være nysgjerrig mens vi holder stengt, og anbefaler at du tar en kikk på sidene våre VilViteMer, som er fulle av aktiviteter, filmer og artiker for alle som vil vite mer om naturvitenskapens verden.

Hva med meg som har allerede hadde kjøpt billett eller bestilt plass?
Velkommen til å ta kontakt med resepsjonen på mail resepsjon@vilvite.no, så ordner vi med en ny dato for besøk. For årskort kommer det mer info når vi vet hvor lenge stengingen varer.

Hva med butikken VilFinne?
Butikken er åpen tirsdag-fredag kl. 9-15.

Noe du ikke fikk svar på her?
Send en mail til post@vilvite.no, så svarer vi deg der så fort vi har anledning. 

Vi åpner igjen så snart det lar seg gjøre - og gleder oss til å se dere igjen da! Eller vi snakkes på www.facebook.com/vilvite og www.instagram.com/vilvite/Følg oss: