Utstillingen er stengt - se hva som er åpent

VilVite har stengt utstilling inntil videre, men vi har heldigvis andre tilbud til fritidsgjester og til skoler og barnehager. Butikken vår er åpen tirsdag – fredag kl. 9-15. 

Vi bygger om – og må holde stengt på grunn av smitteverntiltak
Etter nyttår startet vi å bygge om deler av utstillingen. Arbeidet var planlagt slik at det kunne la seg kombinere med å holde åpent for gjester. Underveis har byggebransjen blitt pålagt svært strenge smittevernstiltak, noe som innebærer at ingen andre kan bevege seg inn på byggeplassen. Det å åpne opp for gjester i utstillingen er da ikke mulig, dessverre. Det er uvisst hvor lenge denne forskriften for byggebransjen blir gjeldende, men vi vil starte å planlegge for en smittevernsmessig forsvarlig gjenåpning så snart reglene tillater det.

– Vi beklager naturligvis at dere fortsatt må vente med å besøke vitensenteret, men håper på forståelse for hensynene, og gleder oss til å kunne presentere resultatet av ombyggingen fram mot sommeren, sier VilVite-sjef Lars Leegaard Marøy, og viser til alternative tilbud i denne perioden.

Andre tilbud enn utstillingen
Mens VilVite har stengt, vil det komme ulike andre tilbud til våre fritidsgjester – se:

  • Oppdagerløypen vår er tilgjengelig i helgen 17.-18. april, kl 12 – 14. Se etter to grønnskledde verter i Nygårdsparken! Også tilgjengelig i butikken sin åpningstid. 
  • Jakt på former i naturen med VilVite i helgen 17.- 18. aptil, kl 12-14. GRATIS!
  • og alle aktivitetsforslagene på sidene VilViteMer.

Vi fortsetter også med digitale og oppsøkende tilbud til skoler

NOEN SPØRSMÅL OG SVAR

Hva skal jeg finne på med de nysgjerrige barna mine?
Vi håper ingen slutter å være nysgjerrig mens vi holder stengt, og anbefaler at du tar en kikk på sidene våre VilViteMer, som er fulle av aktiviteter, filmer og artiker for alle som vil vite mer om naturvitenskapens verden.

Hva med meg som har allerede hadde kjøpt billett eller bestilt plass?
Velkommen til å ta kontakt med resepsjonen på mail resepsjon@vilvite.no, så ordner vi med en ny dato for besøk. For årskort kommer det mer info når vi vet hvor lenge stengingen varer.

Hva med butikken VilFinne?
Butikken er åpen tirsdag-fredag kl. 9-15.

Noe du ikke fikk svar på her?
Send en mail til post@vilvite.no, så svarer vi deg der så fort vi har anledning. 

Vi åpner igjen så snart det lar seg gjøre - og gleder oss til å se dere igjen da! Eller vi snakkes på www.facebook.com/vilvite og www.instagram.com/vilvite/Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: