VilVite stenger utstillingen midlertidig

Bergen har stått i en kritisk situasjon med høye smittetall, og Bergen kommune har innført en rekke tiltak. På bakgrunn av disse stenger VilVite utstillingen frem til lørdag 12. desember. Butikken vår er åpen.

– Siden vi gjenåpnet den 20. juni har vi tatt imot over 30.000 gjestert på vitensenteret. Vi har tatt en rekke smittvernshensyn, gjestene melder at de føler seg trygge, og vi har, bank i bordet, ikke hatt et eneste smittetilfelle. Slik sett skulle vi gjerne fortsatt å holde åpent. Men nå støtter vi oppunder kampen mot smittespredningen og trekker ned rulleporten de neste ukene, sier VilVites direktør, Lars Leegaard Marøy. 

Vi beklager til alle våre gjester, og gleder oss til å møtes igjen så snart situasjonen tillater det! 

NOEN SPØRSMÅL OG SVAR

Hva skal jeg finne på med de nysgjerrige barna mine?
Vi håper ingen slutter å være nysgjerrig mens vi holder stengt, og anbefaler at du tar en kikk på sidene våre VilViteMer, som er fulle av aktiviteter, filmer og artiker for alle som vil vite mer om naturvitenskapens verden!

Hva med meg som har allerede hadde kjøpt billett eller har årskort?
Om du allerede har kjøpt billett til en av dagene vi holder stengt, bare ta kontakt med resepsjonen på mail resepsjon@vilvite.no, så ordner vi med en ny dato for besøk. Årskort får forlenget varighet.

Hva med butikken VilFinne?
Selv om utstillingen vår er stengt, er butikken vår VilFinne full av inspirasjon. Kanskje du allerede har begynt å tenke på julegaver? Nytt av året er at vi har satt sammen en ferdig julekalender, som snart er i salg. Om du ikke har mulighet til å komme inn til butikken, kan du ringe oss på 55 59 45 20, så kommer vi med gode tips og kan pakke inn gaver klar til henting. Butikken har åpent fra 10 – 17 i helgene, og fra kl 9 – 15 tirsdag til fredag.

Noe du ikke fikk svar på her?
Send en mail til post@vilvite.no, så svarer vi deg der så fort vi har anledning. 

Vi åpner igjen så snart det lar seg gjøre - og gleder oss til å se dere igjen da! Eller vi snakkes på www.facebook.com/vilvite og www.instagram.com/vilvite/. Vi er her for dere! Følg oss: