Fysikkshow: Seldas lab 4. og 5. mai

Selda er tilbake til der hun startet. Kjent fra Newton, Barn ingen adgang, Anno og Alle mot 1. Nå kommer Selda til VilVite for å underholde med eksplosjoner og flammer.å med deg showet den første helgen i mai.

Passer for: fra ca 7 år
Varighet: ca 40 min
Når: den 4. og 5. mai kl. 12 og kl. 15

Dette er populært, så vær tidlig ute! Du får showet på adgangsbilletten til VilVite – så langt det er plass. 

Selda Ekiz har mastergrad i fysikk, som hun bruker til å formidle realfag for store og små. Hun er kjent fra NRK som programleder for Newton, Barn ingen adgang,  Anno og Alle mot 1. Selda er født og oppvokst i Norge, men med foreldre fra Tyrkia, har hun en fot i to forskjellige kulturer, noe som gir mye materiale til hennes kreative karriere.

Selda er godt kjent med å holde vitenshow på VilVite. Da hun studerte i Bergen, jobbet hun som vitevert de første årene etter at VilVite åpnet, og holdt blant annet vitenshow. Allerede den gang viste hun talent for å formidle kunnskap og underholde våre gjester.

Du får showet på inngangsbilletten – så langt det er plass. Du anbefales å komme i god tid før showet starter. Da får dere også tid til å utforske utstillingene, som temautstillingen med barnas egne oppfinnelser!.

Velkommen til vitenshow med eksperimenter, spenning og moro – fremført med humor og et stort glimt i øyet!

Foto: Mads Suhr PettersenFølg oss: