Vitenshowkurs for barn 3. mars

Vitenshow er noe av av det gøyeste vi gjør på VilVite. Nå kan barn  9-12 år lære å lage vitenshow sammen med Lina Taule Fjørtoft, skuespiller, teaterprodusent og vitenshowartist. Bli med Lina på kurs søndag 3. mars.

På kurset får barna lære enkle eksperimenter og hvordan de kan lage og holde sitt eget vitenshow. Kurset koster kr 350,- og prisen inkluderer inngangsbilletten.

Sammen med kursholder Lina Taule Fjørtoft utforsker barna tekst, eksperimenter og lure fremføringsteknikker. Til slutt viser de showet for hverandre. Som en del av kurset ser vi på dagens vitenshow, før vi avslutter dagen med fri utforsking i utstillingen.

Kursholder
Lina Taule Fjørtoft er skuespiller, teaterprodusent og vitenshowartist. Hun vant førsteplass i VilVites NM-konkurranse i vitenshow 2015. Lina har turnert rundt på skoler med vitenshow, holdt show på VilVite og også på Den Nationale Scene. Akkurat nå spiller hun i «Folk og røvere i Kardemommeby» på Den Nationale Scene. Mer info om Lina: linataulefjortoft.com

Inspirasjon
Søndag 3. mars blir det eksperimenter med “smellgaranti” når vi har besøk av Tor-Inge fra Vitensenter Sørlandet. Han tar oss med langt, langt ut i verdensrommet – hvis hans rakettoppfinnelse virker! Barna som er på kurs denne dagen, får se hans show “Drømmen om Saturn”.

Informasjon om kurset:
Alder: 9 – 12 år.
Kurs et varer i 5 timer.
Søndag 3.mars 09:30 – 14:30 
Pris: 350,- per barn.
Oppmøte: Resepsjonen på VilVite. 
Barna må ha med seg mat og drikke.

Påmelding innen 28. februar – fristen er nå ute
Kursavgiften refunderes i tilfelle avlysning. 

For spørsmål om kurset, ta kontakt med Camilla Larsen, cl@vilvite.no.

Lina Taule Fjørtoft er frilanser som jobber både som skuespiller, teaterprodusent og vitenshowartist. For tiden jobber hun ved både Den Nationale Scene og VilVite. Følg oss: