Ledige stillinger

VilVite, Bergen Vitensenter AS, er et senter for læring og opplevelser innenfor naturvitenskap og teknologi. Vår oppgave er å øke interessen for disse fagene og motivere flere til å velge slik utdanning. Senteret ligger på Marineholmen og har over 120 000 gjester i året, hvorav en tredjedel er besøk fra skoler. VilVite er også et møtested for utdanning, næringsliv, forskning og myndigheter.

Butikk- og resepsjonemedarbeider (deltid)
Ønsker du en givende jobb hvor du kan være VilVites ansikt utad?
Info om stillingen og oppgavene (jobbnorge.no)
Søknadsfrist: 10. november 2019.

Tidligere stillinger: (siste måneder)

Markeds- og kommunikasjonsrådgiver
VilVites misjon er å inspirere flere til å studere realfag og å øke interessen for og kunnskapen om naturvitenskap blant folk flest. Vi når bredt ut med vår formidling, men ønsker å nå ut til enda flere. Vil du bidra til dette? Som vår nye Markeds- og kommunikasjonsrådgiver vil du få ansvar for kommunikasjon og markedsføring til noen av våre hovedsegmenter og digitale kanaler. Du vil bidra til å spre realfagsglede og skape gode kundeopplevelser - særlig gjennom video. 
Info om stillingen og oppgavene (jobbnorge.no)
Søknadsfrist: 6. august 2019.

Vitevert (deltid)
Ønsker du en givende jobb ved siden av studiene? Vi er på jakt etter deg som studerer realfag, teknologifag, programmering, skal bli lærer eller har stor interesse for naturfag og teknologi. Som vitevert får du verdifull yrkeserfaring å ta med videre. 
Les om stillingen og oppgavene (jobbnorge.no)
Søknadsfrist: 16. juni 2019.

Realfagsinspirator (fast stilling)
Spennende stilling som formidler.
Les om stillingen og oppgavene (jobbnorge.no)
Søknadsfrist: 5. mai 2019.

Prosjektleder (fast stilling)
Oppgaven for prosjektlederen blir å lede tverrfaglige team som leverer prosjekter innen et bredt spekter av områder. Les om stillingen og oppgavene (jobbnorge.no)
Søknadsfrist: 7. april 2019.
 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: