Sommerjobb på VilVite

Er du en god og positiv rollemodell? Liker du å gi andre positive opplevelser? Har du lyst å gjøre noe gøy i sommer? Og kanskje lære noe nytt samtidig? Er du over 20 år? Da kan du søke sommerjobb hos VilVite.

SommerViten:
VilVite arrangerer sommerkurs for barn som begynner på 7. til 10 trinn. Målsettingen for kursene er å formidle kunnskap i realfagene og gi et inspirerende innblikk i forskningens spennende verden. Temaene er kjemi, fysikk, levende biologi, teknologi og programmering.

Kursene vil finne sted i uke 25, 26, 31 og 32 og de vil holdes på forskjellige steder i Bergen. Aktivitetene starter hver dag kl. 09.30 med avslutning kl. 15.00. I den forbindelse behøver vi ledere.

Viteverter i utstillingen:
I sommer er vi på utkikk etter flere verter til å spre realfagsglede til gjestene våre. Arbeidsoppgavene vil primært være å bidra til at våre gjester får en spennende, unik og lærerik opplevelse. Vitevertene våre ønsker velkommen, inspirerer, lærer videre og har det gøy sammen med gjestene våre. Utstillingen har åpent hver dag i sommer.

Dette arbeidet egner seg godt for studenter, lærere eller andre med interesse for fagområdene. Den viktigste egenskapen er at du må være utadvendt og ha formidlingslyst. Full opplæring vil bli gitt.

Fyll ut interesseskjema med kontaktdato og når du kan arbeide, via skjema her: 

Interesseskjema

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet, og innkalt til intervju.
Har du spørsmål ta kontakt med Camilla Larsen, VilVite, tlf; 926 11 193, mail: cl@vilvite.no

Søknadsfrist 9. april 2021.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: