Hva skjer på VilVite i julen?

I desember kan du gjøre en opplevelsesekspedisjon gjennom Juletreskogen, lage geometrisk julepynt i juleverkstedet og få en stressfri julehandel i butikken. Velkommen til en førjulstid med lærerike og kjekke opplevelser!

Julestemning i Juletreskogen

Juletreskogen – er en stemningsfull innendørs skog med juletrær og juleverksted. I helgene kan barn og voksne lage julepynt på juleverkstedet, pynte sitt eget tre med selvlaget pynt og oppleve julevitenshowet "Nisseduellen". Siden VilVite er et vitensenter, er matematikk og geometri blant temaene for julepynten. 

Dere får også utforske og ha det gøy i utstillingen. Små og store velger hva de vil delta på – så langt det er plass. 

 

Les mer

Årskort – gaven som gleder hele året!

Årskort passer utmerket til alle lærelystne og nysgjerrige barn og voksne.  Med et årskort kan du komme så ofte du vil. Hvis du besøker oss 3 ganger eller mer i løpet av ett år, har du spart inn kostnaden med årskort. Andre fordeler med kortet, er rabatt på kjøp av gaver og billetter. 

Vi2-kortet er et populært alternativ til vanlig årskort. Da kan barnet variere hvilken voksen som følger. Årskort og gavekort kjøper du på nettsiden eller på VilFinne.  Hvis du skal kjøpe årskort i gave, er det enkleste å kjøpe gavekort. 

Kjøp årskort

Julegavebutikken – VilFinne

Vi har gaver som engasjerer til lek og læring, og gir en bedre forståelse av realfag og vitenskap på lik linje med VilVite – og et vareutvalg som skiller seg ut fra andre butikker.

I desember har VilFinne åpent hver dag –også søndager. Våre kunnskapsrike butikkverter hjelper deg gjerne med å finne den rette gaven. Kjøper du for mer enn 1000 kr - ja, da får du en fribillett med på kjøpet.

Velkommen inn for en inspirerende julehandel!

Les mer

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: