Kurs i vinterferien

VilVite holder ulike kurs for barn og unge gjennom året. Her får barna utforske, eksperimentere og lære sammen med hverandre og unge formidlere. I vinterferien tilbyr vi to ulike opplegg for barn i alderen 10-12 år.

  1. Vitenshowkurs søndag 03.03. 
  2. VinterferieCamp går over tre dager i vinterferien og er et samarbeid mellom VilVite, Akvariet og Fløyen. 


Les mer om tilbudene under: 

Vitenshowkurs

Bli med og lag vitenshow! Søndag 3. mars inviterer vi til vitenshowkurs på VilVite. Barna lærer enkle eksperimenter og hvordan de kan lage og holde sitt eget vitenshow. Kurset koster kr 350,- og prisen inkluderer inngangsbilletten.

Sammen med kursholder Lina Taule Fjørtoft utforsker barna tekst, eksperimenter og lure fremføringsteknikker. Til slutt viser de showet for hverandre. Som en del av kurset ser vi på dagens vitenshow, før vi avslutter dagen med fri utforsking i utstillingen.

Søndag 3. mars blir det eksperimenter med “smellgaranti” når vi har besøk av Tor-Inge fra Vitensenter Sørlandet. Han tar oss med langt, langt ut i verdensrommet – hvis hans rakettoppfinnelse virker! Barna som er på kurs denne dagen, får se showet “Drømmen om Saturn”.

Informasjon om kurset:
Alder: 9 – 12 år.
Kurs et varer i 5 timer.
Søndag 3. mars 09:30 – 14:30 
Pris: 350,- per barn.

Påmelding innen 28. februar.
Påmeldingen er bindene, og vi har plass til 16 barn på kurset. 

Oppmøte: Resepsjonen på VilVite. Barna må ha med seg mat og drikke.

Kursholder Lina Taule Fjørtoft er skuespiller, teaterprodusent og vitenshowartist. Hun vant førsteplass i VilVites NM -konkurranse i vitenshow 2015. Lina har turnert rundt på skoler med vitenshow, holdt show på VilVite og på Den Nationale Scene. Mer info om Lina: linataulefjortoft.com.

For spørsmål om kurset, ta kontakt med Camilla Larsen, cl@vilvite.no

Bestill Vitenshowkurs

 

VinterferieCamp

I vinterferien tilbyr Akvariet, Fløyen og VilVite et kurs med fartsfylte dager og spennende aktiviteter for barn mellom 10 og 12 år. 

Les mer om “VinterferieCamp”

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: